Bérletes jegyek visszaváltása

Kedves Látogatónk!

Nagyon várjuk a pillanatot, amikor újra személyesen találkozhatunk a Müpában, ám ez sajnos egyelőre még nem valósulhat meg: a Magyarország kormánya által meghozott rendelkezések figyelembevételével és a járványhelyzetre való tekintettel 2021. március 31-ig a Müpa zárva tart. Az ezt követő időszakra tervezett produkciókkal kapcsolatos információkért, kérjük, térjen vissza oldalunkra később!

Belépőjét a már megszokott módon a kifejezetten erre a célra kialakított felületünkön, az alábbi online űrlap kitöltésével válthatja vissza a Müpa saját szervezésű rendezvényének elmaradása esetén, az esemény időpontjától számított 30 napos határidőn belül. (Nem bérletben vásárolt jegyét ide kattintva tudja visszaváltani.) 


Hogyan működik a bérletes előadás jegyárának visszatérítése?

Az online leadott igény fogadását követően kiállítjuk a teljes bérletre vonatkozó, ilyenkor kötelező sztornószámlát. A bérletbe tartozó további előadásokra szóló, bérletes kedvezménnyel csökkentett árú jegyeket kinyomtatjuk, és ezekhez egyesével, előadásonként számlát állítunk ki. Végül, a jegyeket a vonatkozó számlákkal együtt elküldjük a visszaváltás során megadott e-mail-címre, az elmaradt előadás értékét pedig visszautaljuk a megadott számlaszámra.

A fentiek előnye, hogy ha esetleg további előadások maradnának el, akkor egyszerűbben, a jegyvisszaváltás során már korábban alkalmazott folyamat szerint tudunk eljárni.

Kérdése van? Összegyűjtöttük a jegyvisszaváltással kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket

 

Tájékozódjon alábbi táblázatunkból a visszatérítendő összegekről! 

Mivel minden előadásunk más árkategóriába esik, a könnyebb tájékozódás érdekében most is elkészítettük az egy előadásra eső összegeket tartalmazó táblázatunkat: ebben megtalálja a megtartott produkciókra szóló jegyek árát, illetve a visszatérítés összegét.

 
* Kötelező