Müpa Home

Hisszük, hogy a Müpa-élmény nem ismer korlátokat, és bár az élő koncert varázsát semmi sem pótolhatja, szeretnénk, ha Müpa Home Live közvetítéseink segítségével nézőink akár otthon, a kanapén ülve is találkozhatnának a világ legkiválóbb művészeivel és legizgalmasabb alkotóival.

Így a következő hetekben is lesznek esték, amikor megnyitjuk a Müpa virtuális hangversenytermét, hogy minél többen csatlakozhassanak programjainkhoz a világ bármely pontján.

Az előadásokat honlapunkon és YouTube-csatornánkon követhetik.

Szeretettel várjuk Önöket az esemény időpontjában a képernyő előtt!

Értesüljön a Müpa következő online közvetítéseiről! Iratkozzon fel értesítőnkre, és a koncert napján emailben értesítjük. A feliratkozáshoz regisztrációra van szükség, ha már regisztrált az oldalunkon, lépjen be.

 

 

Technikai követelmények

A webcast közvetítések megtekintéséhez 5 évnél nem régebbi számítógép vagy 2 évesnél nem régebbi okostelefon szükséges.

Javasoljuk, hogy minden esetben a legfrissebb operációs rendszerrel ellátott számítógéppel látogassák oldalunkat, legyen az Microsoft (Windows), Apple (macOS) vagy egyéb gyártó terméke.

Böngészők tekintetében a minimális követelmények:

  • Chrome (verzió: 65)
  • Edge (verzió: 16)
  • Firefox (verzió: 60)
  • Safari (verzió: 10)
  • (Internet Explorer egyik verziója sem támogatott)

Mobil verziók:

  • Chrome (verzió: 63)
  • Safari (verzió: 10)

Optimálisan 5Mbps letöltési irányú sávszélességre van szükség a HD adás megtekintéséhez. Ennél kisebb sávszélesség esetén a közvetítés alacsonyabb minőségre válthat, esetleg szakadozhat.

Amennyiben a fenti követelménynek megfelel számítógépe vagy okostelefonja, de mégis hibát tapasztal, javasoljuk, végezze el az alábbi lépések bármelyikét.

Indítsa újra böngészőjét letiltott kiegészítőkkel/bővítményekkel

Firefox
A böngésző menüjében kattintson a Súgó menüpontra, majd válassza ki az Újraindítás letiltott kiegészítőkkel opciót. A böngésző ekkor újraindul.

Chrome
Inkognitóablak használatát javasoljuk. Inkognitóablakot a böngésző jobb felső sarkában a menü ikonra kattintva az Új inkognitóablak opcióra kattintva tud nyitni.

Edge
A kiegészítőket/bővítményeket egyesével a Beállításokban tudja kikapcsolni.