Varázslatos téli élmények

Újra varázslatos téli élményekkel vár a Müpa!

November 30-tól ismét ünnepi hangulatba öltözik a Müpa, régi kedvencekkel és új előadásokkal várja a kisebbeket és nagyobbakat a Müpa Sátor, és különleges zenei meglepetéssel tér vissza a jégpálya is. 

 

Jégpálya és színpad

2021. december 4 – 2022. február 27.

Idén megújult formában tér vissza az adventi időszak egyik legnépszerűbb helyszíne, a Müpa Jégpálya. A látogatók a csodás dunai panoráma mellett immáron élőzenére korcsolyázhatnak a több mint 300 négyzetméteres, fedett korcsolyakörön. 

December 4-től minden héten olyan különleges produkciók és izgalmas zenei formációk szórakoztatják majd a jégpályán suhanókat, mint a Sena DagaDub, a The Qualitons gitárosaként ismert Szőke Barna szólóprojektje, a MYGL vagy éppen a Mongooz and the Magnet frontembere, Ian O’Sullivan bensőséges hangvételű estje.

 

Nyitvatartás

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a Müpa Jégpálya február 21. és 25. között ideiglenesen zárva tart.
 

Hétköznap: 14:00 – 20:00
Hétvégén és a téli szünet ideje alatt: 10:00 – 20:00

A Müpa Jégpálya nyitvatartási időben térítésmentesen használható. A helyszínen korcsolyabérlésre lehetőség van.
 

Az ünnepek alatt a nyitva tartás a fenti időpontoktól eltérhet.
A pontos nyitva tartást az alábbi táblázatban találja:

december 24. péntek ZÁRVA
december 25. szombat 12:00 - 20:00
december 26. vasárnap 12:00 - 20:00
január 1. szombat 12:00 - 20:00

 

A jégpálya házirendje itt érhető el.

Müpa Sátor

2021. november 30 – 2022. január 9.

A Müpa Sátor 2016 óta minden adventi időszakban varázslatos programokkal várja a kicsiket és nagyokat. Sokak örömére a tavalyi év után idén végre újra élőben is látható lesz a Recirquel téli újcirkusz-meséje, a Kristály, a József Attila-díjas író-költő Szabó T. Anna magával ragadó története, az Égigérő muzsika a hazai zenei és színházi világ krémjének tolmácsolásában, játékos formában ad a hétköznapjainkban jelenlévő mindennapi szorongásainkra jókedvű, szellemes, zenés-dalos választ. Az Operaszelidítő interaktív előadása pedig egy sokak által érthetetlenül nehéznek tartott műfajjal barátkoztatja össze a gyerekeket, akik először az operairodalom egyik legnagyobb lókötője, #Figaro történetét ismerhetik meg.