A Müpa jelenleg a virtuális térben, online koncertközvetítésekkel várja a közönséget

2021. március 24.

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a járványhelyzetre való tekintettel, művészeink és nézőink biztonságát szem előtt tartva a Müpa jelenleg zárva tart, az épület látogatókat nem fogad. Nagyon várjuk a pillanatot, amikor újra személyesen is találkozhatunk, ám addig is koncertközvetítésekkel várjuk a nézőket Müpa Home sorozatunk keretében online platformjainkon, valamint az MTVA csatornáin.

A Müpa saját szervezésű programjaira vásárolt belépők árát visszatérítjük, ami már az összes májusi, valamint a júniusi előadásokra is vonatkozik. Jegyüket a már bevált módon ide kattintva, teljes bérletüket pedig – az évad további bérletes előadásainak elmaradása miatt – ezen az oldalon tudják visszaváltani.  Felületünkön kizárólag a Müpa saját produkcióinak jegyeit rögzíthetik, a befogadott, tehát nem saját szervezésű előadások jegyvisszaváltásának módjáról, kérjük, az előadás szervezőjénél érdeklődjenek.

További információkért, illetve a Müpa Home közvetítéssorozat aktuális eseményeivel kapcsolatos hírekért, kérjük, kísérjék figyelemmel weboldalunkat, ahol a lehető leghamarabb megosztjuk majd a legfrissebb tudnivalókat.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük – vigyázzanak, vigyázzunk egymásra!