Bérletbontás: elindult a jegyértékesítés a 2022/23-as évad előadásaira!

2022. május 17.

A Müpa a 2022/23-as évadában is legendás zenekarokkal, a világ legelismertebb karmestereivel és szólistáival várja nézőit. Az elmúlt hetekben számos bérlet közül választhattak az érdeklődők, eljött azonban a bérletbontás pillanata, így nézőink a következő szezon előadásainak többségére már külön-külön is megválthatják a belépőiket. 

A várva várt klasszikus zenei ínyencségek mellett a kínálat újonnan meghirdetett programokkal egészült ki: érkeznek a hazai és nemzetközi jazzszcéna élvonalának előadói és a könnyű- és világzenei színtér olyan népszerű képviselői, mint Joep Beving, a Kings of Convenience, Melody Gardot, Makaya McCraven, vagy Dianne Reeves.

A Müpa 2022/23-as évadának folyamatosan bővülő programjaira hűségprogramunk platina szintű tagjai május 17-én, arany szintű tagjai 18-án, ezüst szintű vendégeink 19-én 10 órától vásárolhatják meg belépőiket. Alapszinten és a nagyközönség számára pedig május 20-án 10 órától nyílik meg a lehetőség, hogy jegyet váltsanak az egyes előadásokra a Müpa jegypénztáraiban és online.

Találkozzunk 2022/23-ban is!