Indul a jegyértékesítés a Müpa 2022-es programjaira!

2021. október 28.

Örömmel tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy hamarosan megnyílik a jegyvásárlás lehetősége a Müpa 2022-es előadásaira, koncertjeire is!

Az évad második felében jól ismert fesztiváljaink, a Jazztavasz, a Budapesti Wagner-napok vagy a Régizene Fesztivál mellett közkedvelt irodalmi és zenés sorozataink is folytatódnak, izgalmas újcirkusz- és táncelőadásokkal bővül a kínálat, a Müpamozi pedig ezúttal a magyar film 120 éves történetének meghatározó filmjeiből válogat. Újabb kihagyhatatlan közvetítésekkel jelentkezik a New York-i Metropolitan Opera, a jazzlegendák sorában a hússzoros Grammy-díjas Pat Methenyt köszönthetjük, a Literárium Extra első 2022-es vendége pedig nem más, mint a Grecsó–Hrutka Tandem. Visszatér Budapestre a generációja egyik leginnovatívabb zenészeként számon tartott Jacob Collier, közös koncertet ad Baráth Emőke és Philippe Jaroussky, aki ez alkalommal a karmesteri pulpituson bizonyít, Joyce DiDonato pedig az Il Pomo d’Oro együttessel megálmodott tematikus estjével érkezik.

Az évad második felének már bejelentett és új programjaira, valamint a Metropolitan-közvetítésekre az elővásárlás a Müpa+ hűségprogram platina szintű tagjai számára 2021. november 2-án, kedden 10 órakor, az arany szintű tagok számára pedig november 3-án, szerdán 10 órakor kezdődik, amelyhez november 4-én 10 órától az ezüst szint tagjai is csatlakozhatnak. A hűségprogram alapszintű tagjai és a nagyközönség számára november 5-én, pénteken 10 órától nyílik meg a jegyvásárlás lehetősége.

TOVÁBB A PROGRAMOKHOZ

Kellemes válogatást és jegyvásárlást kívánunk, szeretettel várjuk a Müpában!