November 30-tól újra téli élmények a Müpában!

2021. november 11.

Meglepetésekkel és újdonságokkal térnek vissza a Müpa ünnepi helyszínei, a Müpa Sátor és a Jégpálya. November 30-án egy vadonatúj produkcióval, az Égigérő muzsikával indul a Müpa Sátor idei programja.

Szabó T. Anna humoros története klasszikus meseszereplők elbeszélésében, a hazai zenei és színházi világ krémjének tolmácsolásában, játékos formában ad a hétköznapjainkban jelenlévő mindennapi szorongásainkra jókedvű, szellemes, zenés-dalos választ. December 11-től visszatér a Recirquel népszerű újcirkusz-meséje, a Kristály, ami a most induló Operaszelidítő sorozat interaktív előadása pedig egy sokak által érthetetlenül nehéznek tartott műfajjal barátkoztatja össze a gyerekeket, akik először az operairodalom egyik legnagyobb lókötője, #Figaro történetét ismerhetik meg..

A több mint 300 négyzetméteres, fedett jégpálya mellett idén először ingyenes koncertek is várják a korcsolyázni vágyókat. December 4-től minden héten olyan különleges produkciók és izgalmas zenei formációk szórakoztatják majd a jégpályán suhanókat, mint a The Bluebay Foxes, a Sena DagaDub, a The Qualitons gitárosaként ismert Szőke Barna szólóprojektje, a MYGL vagy éppen a Mongooz and the Magnet frontembere, Ian O’Sullivan bensőséges hangvételű estje.

PROGRAMOK