• 4. oldal / 168

Hírek

Rövid szünet az online jegyértékesítésben

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a nyári időszakban informatikai rendszerünk és szervereink karbantartása zajlik, ebből kifolyólag július 26-28. között az online jegyértékesítés átmenetileg szünetel a mupa.hu honlapon. Ezt követően, július 29-től ismét az eddig megszokott módon vehetnek jegyeket weboldalunkon keresztül.

Tovább...

A Müpa épületének és jegypénztárainak nyári nyitvatartása

Értesítjük kedves látogatóinkat, hogy a minden szempontból rendhagyó 2020/21-es évad lezárultával a Müpa rövid nyári szünetet tart. A Müpa épülete és az épületben található jegypénztár 2021. július 5-től augusztus 8-ig zárva tart, az Andrássy út 15. szám alatt található jegypénztárunk azonban hétköznapokon 10:00 és 18:00 között várja a jegyvásárlókat. Nyári nyitvatartásunk részleteiért kérjük, látogasson el az alábbi aloldalra!

Tovább...

Újranyit a Müpa: elindult a jegyértékesítés a nyár és a 2021/22-es évad különleges programjaira

Végre eljött a várva várt pillanat, amikor újra megnyílnak a Müpa kapui a nézők előtt, hogy végre ismét együtt, élőben élvezhessük a hamisítatlan Müpa-élményt. A nyári újranyitás alkalmából izgalmas program várja a közönséget júniusban és júliusban: érkezik a lenyűgöző lett operadíva, Elīna Garanča, de az újcirkusz és a jazz rajongóinak is tartogatunk meglepetéseket. 

NYÁRI PROGRAMKÍNÁLATHOZ

Tovább...

Május 31-től újra nyitva tart Andrássy úti jegypénztárunk

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy 2021. május 31-én újra kinyit a Müpa Andrássy úti jegypénztára (1061 Budapest VI., Andrássy út 15.), ahol hétfőtől szombatig 10 és 18 óra között várjuk az érdeklődőket. 

Tovább...