Karácsonyi meglepetés

Az elmúlt, rendkívüli kihívásokkal teli időszakban nyilvánvalóvá vált nem csupán a kultúra és a művészet jelentősége az életünkben, de mindennél fontosabbak lettek az együtt töltött pillanatok is. A Müpa karácsonyi akciójában most felejthetetlen élményeket adhat ajándékba szeretteinek!   

Vásároljon a Müpa saját rendezésű előadásaira szóló jegyet vagy ajándékutalványt alkalmanként legalább 10.000 Ft-ért 2021. november 25. és december 24. között, és minden elköltött 10.000 Ft után 1000 Ft-os utalvánnyal ajándékozzuk meg Önt!

Az ajándékba kapott ajándékutalványok online vásárlás során automatikusan megjelennek kosarában, a vásárlást követően külön levélben érkeznek majd.

További előnyökhöz juthat, ha vásárlás előtt csatlakozik az ingyenes Müpa+ hűségprogramhoz, mert így minden Müpa saját rendezésű előadásra történő jegyvásárláskor elköltött 100 Ft után 1, vagy akár 2 hűségpontot is felírunk Önnek.

A hűségprogramtagként váltott ajándékutalványok után járó hűségpontokat az utalvány vásárlója és felhasználója egyaránt megkapja, így Ön az utalvánnyal együtt a pontgyűjtés lehetőségét is ajándékba adja! (Természetesen csak akkor, ha előtte néhány kattintással az ajándékutalvány felhasználója is csatlakozik hűségprogramunkhoz.)

Lepje meg magát és szeretteit felejthetetlen élményekkel!

 

Hisszük, hogy a közösen megélt pillanatok a legértékesebbek; ezt a gondolatot önti vizuális formába karácsonyi kisfilmünk a csodálatos színésznővel, Nagy Marival, a világhírű csellóművésszel, Várdai Istvánnal és a Müpa fantasztikus törzsközönségével a főszerepben.