2018. november végén megnyílt a Müpa új gyöngyszeme, az újjáépített P’Art Kávéház és Bisztró. 

Új dizájn, izgalmas kávé- és ételkülönlegességek várják a vendégeket. Az étlap összeállításáról Krausz Gábor séf gondoskodott, akit az ételek megkomponálásakor a Müpa sokszínűsége és magas színvonalú programjai inspiráltak.

Előadás előtt vagy akár után érdemes betérni és megkóstolni a finomságok valamelyikét.

Étlap | Itallap | Desszertek

Nyitva tartás

Kávéház
Március 12-től előreláthatóan március 31-ig zárva tart.

Bisztró
Március 12-től előreláthatóan március 31-ig zárva tart.
 

Elérhetőségek

+36 30 998 5498
asztalfoglalas@partkavehaz.hu

 

 

A Müpa+ hűségprogram tagjai a P’Art Kávéház és Bisztró éttermi szolgáltatásaira – egy legfeljebb 4 fős társaság együttes fogyasztása esetén – a számla végösszegéből 10% kedvezményben részesülnek.

A Müpa épületében, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található a Bohém Rendezvényhelyszín. Az ide érkező vendégeket rögtön megragadja a környezet adta patinás esszencia.  

Munkanapokon, ebédidőben, naponta változó menükínálat várja a betérő vendégeket.

A Bohém Rendezvényhelyszín ideális továbbá, akár 120 fős rendezvényeknek, zártkörű fogadásoknak, sajtótájékoztatóknak, bemutatóknak. 

A hangulatosan megvilágított különleges terek, a hang- és fénytechnikával beépített színpad, a különböző igényeket kielégítő catering szolgáltatásokat biztosító magasan képzett csapat biztosítja, hogy a vendégek elégedetten távozzanak.

Nyitva tartás

Március 12-től előreláthatóan március 31-ig zárva tart.

Elérhetőségek

+36 1 555 3372
bohemetterem@jazzevent.hu

Az előadások előtt és az előadások szüneteiben a földszinti előcsarnokban felállított és az emeleti mozgóbüfék segítik a gyors kiszolgálást. Bőséges italválasztékkal, kávéval, tradicionális bécsi perecekkel várják a látogatókat. Az épület legfelső szintjén található Panoráma büfé diszkrét, elegáns környezetben kínálja a büfék bőséges áruválasztékát, miközben ablakaiból, illetve a nyári időszakban üzemelő teraszáról csodálatos kilátás nyílik Budapestre: a Duna vonalán a Lágymányosi-öböltől egészen a Lánchídig.

 

Büféélmény – sorban állás nélkül

Sorban állás nélkül kaphatják meg előre megrendelt ételeiket-italaikat előadásaink nézői szeptembertől az Átrium-büfében. Az új büfészolgáltatás lehetővé teszi, hogy látogatóink az előadás előtt eldöntsék, mit szeretnének a szünetben fogyasztani. A rendelés kifizetésekor kapott nyugtaszám segítségével rögtön a szünet elején a számnak megfelelő asztalon megtalálják az előre kiválasztott ételeket és italokat. A szolgáltatást csak akkor vehetik igénybe a látogatók, ha a hangversenytermi előadásnak szünete van. A ”Soron kívül” pénztár egy órával az előadás kezdése előtt nyit ki. A rendeléseket kizárólag a helyszínen, az Átrium-büfében a „Soron kívül” pultnál lehet leadni, és készpénzzel van mód kifizetni.

További információ