P’Art Kávéház és Bisztró

A P’Art Kávéház és Bisztró a Müpa épületében, Dunára nyíló gyönyörű kilátással, modern dizájnnal és számtalan finomsággal várja vendégeit. 

Nyitvatartás

Kávéház
Minden nap 9 órától 18 óráig

Bisztró
Július 6. és augusztus 26. között zárva tart

Elérhetőségek

+36 30 998 5498
asztalfoglalas@partkavehaz.hu

 

 

A Müpa+ hűségprogram tagjai a P’Art Kávéház és Bisztró éttermi szolgáltatásaira – egy legfeljebb 4 fős társaság együttes fogyasztása esetén – a számla végösszegéből 10% kedvezményben részesülnek.

 

A Müpa épületében, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található a Bohém Rendezvényhelyszín. Az ide érkező vendégeket rögtön megragadja a környezet adta patinás esszencia.  

Munkanapokon, ebédidőben, naponta változó menükínálat várja a betérő vendégeket.

A Bohém Rendezvényhelyszín ideális továbbá, akár 120 fős rendezvényeknek, zártkörű fogadásoknak, sajtótájékoztatóknak, bemutatóknak. 

A hangulatosan megvilágított különleges terek, a hang- és fénytechnikával beépített színpad, a különböző igényeket kielégítő catering szolgáltatásokat biztosító magasan képzett csapat biztosítja, hogy a vendégek elégedetten távozzanak.

Nyitva tartás

Július 6. és augusztus 26 között zárva tart

Elérhetőségek

+36 1 555 3372
bohemetterem@jazzevent.hu

 

Az előadások előtt és az előadások szüneteiben a földszinti előcsarnokban felállított és az emeleti mozgóbüfék segítik a gyors kiszolgálást. Bőséges italválasztékkal, kávéval, tradicionális bécsi perecekkel várják a látogatókat. Az épület legfelső szintjén található Panoráma büfé diszkrét, elegáns környezetben kínálja a büfék bőséges áruválasztékát, miközben ablakaiból, illetve a nyári időszakban üzemelő teraszáról csodálatos kilátás nyílik Budapestre: a Duna vonalán a Lágymányosi-öböltől egészen a Lánchídig.