P’Art Kávéház és Bisztró

A P’Art Kávéház és Bisztró a Müpa épületében, Dunára nyíló gyönyörű kilátással, modern dizájnnal és számtalan finomsággal várja vendégeit. 

A látogatók és művészek egészségét, illetve a Müpa augusztus 27-től érvényben lévő biztonsági előírásait szem előtt tartva módosult nyitva tartásunk, és fokozottan odafigyelünk a fertőtlenítésre és a lehetőségekhez mérten érintésmentes kiszolgálásra.

A kávéház pultjánál plexiburkolatot helyeztünk ki, munkatársaink maszkban és kesztyűben szolgálják ki vendégeinket, termékeinket pedig egyszer használatos papír- és műanyageszközök felhasználásával, illetve csomagolva kínáljuk.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel éttermünk ideiglenesen nem üzemel.

Nyitvatartás

A P’Art Kávéház a Ludwig Múzeum nyitvatartásához igazodva működik: szünetes előadások esetében a szünetet követően, szünetmentes előadások esetében az előadás kezdete után bezár.

Elérhetőségek

+36 30 998 5498
asztalfoglalas@partkavehaz.hu

 

 

A Müpa+ hűségprogram tagjai a P’Art Kávéház és Bisztró éttermi szolgáltatásaira – egy legfeljebb 4 fős társaság együttes fogyasztása esetén – a számla végösszegéből 10% kedvezményben részesülnek.

 

Bohém Rendezvényhelyszín

A Müpa épületében, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található a patinás hangulatáról ismert Bohém Rendezvényhelyszín.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel, a Müpa korlátozott látogathatóságához igazodva a Bohém étteremben jelenleg – határozatlan ideig – nincs lehetőség ebédmenü fogyasztására.
Rendezvényhelyszínként azonban a Bohém étterem továbbra is elérhető: a legszigorúbb biztonsági előírások betartása mellett várjuk az érdeklődőket, akár 120 fős üzleti rendezvények, zárt körű fogadások, sajtótájékoztatók, bemutatók számára is tökéletes helyszínül szolgáló különtermünkkel.

A hangulatosan megvilágított különleges terek és a hang- és fénytechnikával beépített színpad mellett a különböző igényeket kielégítő cateringszolgáltatást professzionális csapat biztosítja, hogy a vendégek elégedetten távozzanak.

Elérhetőségek

+36 1 555 3372
bohemetterem@jazzevent.hu

Büfék

Az előadások előtt és az előadások szüneteiben a földszinti előcsarnokban felállított és az emeleti mozgóbüfék segítik a gyors kiszolgálást. Bőséges italválasztékkal, kávéval, tradicionális bécsi perecekkel várják a látogatókat. Az épület legfelső szintjén található Panoráma büfé diszkrét, elegáns környezetben kínálja a büfék bőséges áruválasztékát, miközben ablakaiból, illetve a nyári időszakban üzemelő teraszáról csodálatos kilátás nyílik Budapestre: a Duna vonalán a Lágymányosi-öböltől egészen a Lánchídig.

Büféink továbbra is zavartalanul üzemelnek, és az előadások kezdete előtt 90 perccel nyitnak.

A nemzetközi ajánlások, illetve a Müpa augusztus 27. óta érvényben lévő egészségügyi előírásai mentén a pultoknál plexiburkolatot helyeztünk ki, munkatársaink maszkban és gumikesztyűben dolgoznak, emellett egyszer használatos, eldobható eszközök felhasználásával szolgálják ki a vendégeket.

Látogatóinkat arra kérjük, hogy tartsák egymástól a 1,5 méteres távolságot, és csak az étel-, illetve italfogyasztás idejére vegyék le maszkjukat az erre kijelölt helyen.

Együttműködésüket köszönjük!