• 1. oldal / 107

Hírek

Fél órával korábban kezdődnek a TED Cinema Experience közvetítései

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a TED Cinema Experience: TED2017 konferenciasorozat április 25-i, április 26-i és május 2-i, eredetileg 20:00 órára meghirdetett közvetítése fél órával korábban, 19:30-kor kezdődik.

Tovább...

Újra koncertek a garázsban!

Május 26-án egy estére ismét átveszi a teret a zene a mélygarázsban, hiszen a tavalyi nagy siker után idén újra megrendezi rendhagyó tehetségkutatóját a Müpa, melynek célja lehetőséget és teret adni a feltörekvő zenekaroknak. 

Tovább...

Dee Dee Bridgewater helyett Cassandra Wilson lép fel a Jazztavaszon

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a Jazztavasz 2017 programjában változás történt. 

Május 6-án Dee Dee Bridgewater helyett Cassandra Wilson lép fel. A kétszeres Grammy-díjas énekesnő 8 év után tér vissza a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem színpadára. 

Tovább...

Csatlakozzon most hűségprogramunkhoz és duplázzon könnyedén!

Most különösen érdemes csatlakozni a díjtalan Müpa+ hűségprogramhoz, ahová minden látogatónkat szeretettel várjuk. A résztvevők a belépés után azonnal élvezhetik a kedvezményeket és a plusz szolgáltatásokat. Hűségpontok gyűjtésével pedig egyre magasabb, Ezüst, Arany, majd Platina szintekre léphetnek, amelyek 5-10-15% jegyvásárlási kedvezményt, további előnyöket és kényelmi szolgáltatásokat biztosítanak.

Tovább...