• 1. oldal / 138

Hírek

Elindult a jegyértékesítés a 2019/20-as szezon Metropolitan-közvetítéseire!

A New York-i Metropolitan Opera a legmagasabb technikai színvonalon, HD minőségben sugárzott élő közvetítéseinek 14. évadában három Puccini-opera, Massenet örökzöld Manonja, egy Berg- és egy Philipp Glass-mű, a Porgy és Bess, Wagner és A bolygó hollandi, egy virtuóz Händel- és egy ízig-vérig belcanto Donizetti-darab várja majd a közönséget a Müpa Előadótermében és Fesztivál Színházában.

Tovább...

Húsvéti nyitva tartás

Értesítjük kedves látogatóinkat, hogy a Müpa épülete és a jegypénztárak a húsvéti hétvége alatt megváltozott nyitva tartással várják az érdeklődőket.

Tovább...

A költészet napja alkalmából egy hétig bárki számára elérhetőek digitális irodalmi felvételeink!

Április 11-én újra itt a költészet napja, amit a Müpa különleges ajándékkal koronáz meg. Április 11. és 22. között honlapunkon bárki Müpa+ regisztráció nélkül érheti el a több művészeti ágat is bevonó Literárium estjeink hang-, illetve videofelvételeit. Digitális irodalmi gyűjteményünknek köszönhetően a legnagyobb kortárs szerzőink műhelyébe pillanthat be – Esterházy Pétertől Krasznahorkai Lászlóig.

Tovább...

Legendás karmesterek, sztárzenekarok és világklasszis szólisták – indul az elővásárlás 2019/20-as évad bérleteire

A Drezdai Staatskapelle és Christian Thielemann, Kirill Petrenko és a Berlini Filharmonikusok, Zubin Mehta és az Izraeli Filharmonikus Zenekar, a Concentus Musicus Wien, Rudolf Buchbinder, Paavo Järvi, Eötvös Péter és a Musikfabrik Köln, Fischer Ádám, Rolando Villazón, Bryn Terfel, a Nemzeti Filharmonikusok – a 2019/20-as évadban is karmesterlegendákkal, világklasszis zenekarokkal és kiváló szólistákkal, 15 különböző bérlettel, különleges programokkal és a nagy sikerű sorozatok folytatásával várja a közönséget a Müpa.

Tovább...