• 1. oldal / 148

Hírek

Változás a Purcell Kórus és az Orfeo Zenekar 2020. január 28-i koncertjében

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Purcell Kórus és az Orfeo Zenekar 2020. január 28-ára, keddre meghirdetett, harmadik bérletes hangversenyét – amelynek műsorán Mozart, Werner és Albrechtsberger művei szerepelnek – technikai okok miatt egy nappal hamarabb, 2020. január 27-én, hétfőn 19:30-kor rendezzük meg.

Tovább...

Megváltozott nyitva tartás január 13-án

Értesítjük kedves látogatóinkat, hogy a Müpa rendezvény miatt megváltozott nyitva tartással várja a látogatókat január 13-án, hétfőn.

Tovább...

Programváltozás: sérülés miatt Alekszandr Gavriljuk helyett Balázs János lép fel a Müpában

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy Alekszandr Gavriljuk sajnálatos sérülése miatt 2020. január 14-én – a közönség jelentős többségének választása alapján – Balázs János zongoraművész ad koncertet a Müpában.

Tovább...

Megható kisfilmmel hangol az ünnepekre a Müpa

Különbözőek vagyunk: másként hallgatunk zenét, más és más ragad meg minket, másképp éljük meg az ünnepek varázslatát is. Egy azonban biztos: kevés szebb ajándék létezik, mint a maradandó közös élmény. Többek közt erről szól a Müpa december 10-én debütált karácsonyi kisfilmje, amely egy különleges család életébe, az ünnepi készülődés magával ragadó mozzanataiba, sőt a Müpa kulisszái mögé is bepillantást enged. 

Tovább...