• 1. oldal / 109

Hírek

Elindult a jegyértékesítés a Müpa 2017/18-as szezonjának programjaira!

Jonas Kaufmann, Juan Diego Flórez, Rolando Villazón, Joyce DiDonato, Eötvös Péter, Ludovico Einaudi, Leonidasz Kavakosz és a Lipcsei Gewandhaus Zenekara, Rokia Traoré, Brains, Hiperkarma, Gyárfás István Trió, Kozma Orsi Quartet  – néhány név a következő szezonban a Müpában vendégeskedő világsztárok és kiváló hazai alkotók közül. Május 18-án indult az egyedi jegyértékesítés a Müpa 2017/2018-as évadának előadásaira, koncertjeire!

Tovább...

Íme Garázsband Fesztivál a idei nyertesei

Több tucatnyi együttes jelentkezett a Müpa amatőr pop-rock zenekarok számára meghirdetett pályázatára, amely május 10-én lezárult. Az idei évadban a Müpában fellépő művészekből összeálló zsűri - Bocskor Bíborka, Jónás Vera, Hrutka Róbert, Little G Weevil és Jamie Winchester– választotta ki azt az ötöt, akik felléphetnek a Müpa mélygarázsában megrendezett Garázsband Fesztiválon.

Tovább...

Szereplőváltozás a Jazzrajongók évadzáró koncertjén

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a május 25-i Jazzrajongók esten az előzetesen meghirdetettektől eltérően Náray Erika vendége Hajdú Steve mellett Fekete-Kovács Kornél lesz. A sokoldalú jazztrombitás-zeneszerző, Fekete-Kovács Kornél amellett, hogy karrierjéről mesél, Miles Davis repertoárjából is játszik az esten. 

Tovább...

Jegyértékesítés a 2017/18-as szezon Metropolitan-közvetítéseire

A Müpa+ hűségprogram Arany és Platina szintű tagjai számára 2017. május 10-én 10 órakor, a hűségprogram Alap-, illetve Ezüst szintű tagjai és a nagyközönség részére május 11-én 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés A Met Live in HD 10. Müpa-évadának élő közvetítéseire és a műsorra tűzött ismétlésekre.

Tovább...