• 1. oldal / 103

Hírek

Müpa jégpálya - Januárban is nyitva!

Kivilágított jégpálya, igazi téli hangulat a Müpánál az új évben is!

A nagy érdeklődésre való tekintettel egészen január 29-ig várja a korcsolyázni vágyókat előadások-koncertek előtt és után a Müpa mellett felállított 400 négyzetméteres jégpálya.

Tovább...

Elmarad a Recirquel Újcirkusz Társulat február 15-re meghirdetett Párizs éjjel című előadása

Sajnálattal értesítjük látogatóinkat, hogy a 2017. február 15-re tervezett Recirquel Újcirkusz Társulat: Párizs éjjel című előadása elmarad.
A megváltott jegyek a Müpa állandó jegypénztáraiban 2017. március 15-ig visszaválthatók vagy másik Müpa produkcióra érték szerint beválthatók.

Tovább...

Újcirkusz testközelből – új 360 fokos videó

A Müpa weboldalán és közösségi oldalain július elseje óta érhető el egy olyan videó, amely 360 fokban engedi körbetekinteni a nézőket. A Wagner-napokról készült videó után most pedig már a cirkusz világába is bepillanthatnak a nézők, hiszen a Müpa második 360 fokos videója a Recirquel társulat közreműködésével készült. A 360 fokos videó egy előremutató kezdeményezés egyik első lépése, amellyel a Müpa a virtuális és kiterjesztett valóságon keresztül szeretné elérni az újdonságokra nyitott koncertlátogatóit. A 3 perces videó 10 kamera képéből állt össze, amelynek köszönhetően a néző 360 fokban, szinte testközelből csodálhatja meg a Recirquel artistáinak precízen kidolgozott mozdulatait. A felvételt összesen öt alkalommal kellett megismételni, amely nemcsak óriási koncentrációt és erőfeszítést, de bonyolult koreográfiát is igényelt az artisták részéről. 

Tovább...

Műsorváltozás! – December 30-án a Non Solus helyett a Párizs Éjjel kerül bemutatásra

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy betegség miatt december 30-án a Recirquel Újcirkusz Társulat Non Solus című előadása helyett a társulat Párizs Éjjel című produkciója kerül műsorra, különleges helyszínen, a Müpa mellett található Müpa Sátorban.

Tovább...