• 1. oldal / 115

Hírek

Az operett legjava a Müpában

Bécs a Müpába költözik! 2018. február 18-án a Met három operasztárja - Marlis Petersen, Piotr Beczała és Thomas Hampson - a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának közreműködésével a legnépszerűbb operettslágereket hozza el a magyar közönségnek. 

Tovább...

Tíz év után megújult a jól ismert Müpa-szignál

A 2017/18-as évadban újonnan felvett szignálok köszöntik a Müpába érkezőket. Az intézmény nem válik meg a tíz éve ismert dallamoktól: azok szeptembertől a szerző, a Fugato Orchestrát vezető Alpár Balázs jóvoltából újrahangszerelt változatban hallhatók az előadások idején, valamint a Müpa rádiószpotjaiban. A Müpa régi-új behívó szignáljai szeptember közepétől várják a közönséget, így az aktuális előadásokon már az új változatokat hallhatja a publikum.

Tovább...

Újra a Müpában a Fringe Fesztivál kedvenc előadása

Óriási sikert aratott a Recirquel Újcirkusz Társulat az idén 70 éves, nagyjából kétmillió érdeklődőt vonzó Edinburgh Fringe Fesztiválon. A Párizs Éjjel című előadás a szakmát és a közönséget egyaránt elvarázsolta, Sharon Burgess, a Fringe igazgatóságának tagja rendkívüli és egyedi produkcióként jellemezte az előadást.

Tovább...

Szereplőváltozás a Jazzrajongók decemberi estjén

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a december 7-i Jazzrajongók esten az előzetesen meghirdetettektől eltérően Náray Erika vendége Sándor Pál filmrendező lesz. A Szeressétek Ódor Emiliát, Régi idők focija, Ripacsok, Szerencsés Dániel, Miss Arizona alkotója nem csak mint rendező, hanem mint humoros, ironikus, kedvesen közvetlen társasági ember, az LGT történetének krónikása is közönség elé lép.

Tovább...