• 1. oldal / 130

Hírek

Október 23-i nyitva tartás

Értesítjük kedves látogatóinkat, hogy a Müpa épülete és jegypénztárai, a Rózsavölgyi CD és kotta bolt, az Ethnosound Hangszerbolt,  a Vince Könyvesbolt és a Bohém étterem október 23-án zárva tart.

A Müpa Andrássy úti jegypénztára október 22-én is zárva tart.

Tovább...

A Müpában mutatja be új lemezét Nils Frahm, de érkezik Yasmin Levy, a Monsieur Doumani, Bombino és a Margaret Island is

Alig pár nappal azután, hogy az izlandi zseni, Ólafur Arnalds elvarázsolta budapesti közönségét újabb jó hírrel szolgálhatunk a műfaj rajongóinak. 2019. február 5-én ugyanis zenésztársa és nagyon jó barátja, Nils Frahm ad majd koncertet a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben, emellett számos könnyű- és világzenei koncertre is elindul a jegyértékesítés.  Érkezik az izraeli-spanyol énekes-dalszerző, Yasmin Levy, és a példátlan sikerű ciprusi világzenei trió, a Monsieur Doumani, végre Magyarországon lép fel a Rolling Stones és Black Keys-tagokkal is zenélő ikon,  Bombino, de itt lesz a görög Dimitris Mystakidis és a Loxandra is.  Tíz év után visszatér a Müpa színpadára az Erik Sumo és a colorStar, először lép fel a Müpa hangversenytermében a Margaret Island, valamint különleges vendégekkel folytatódik a Jazzrajongók sorozat is.

Tovább...

Az élmény összeköt – stratégiai megállapodást köt a Lexus és a Müpa

Stratégiai partneri együttműködésre lép a Müpa, Magyarország egyik legismertebb kulturális márkája, a régió egyik legmodernebb kulturális intézménye, és a környezetbarát hibrid elektromos modelljeiről ismert prémium autómárka, a Lexus. A két márka hosszútávú együttműködésének köszönhetően innovatív és különleges aktivitásokban vehet majd részt a Müpa közönsége.

Tovább...

Virtuális valóság és hangszerek: elkészült a Müpa nagy sikerű VR-játékának új része

Elkészült a Müpa különleges VR-játékának legújabb verziója, amely izgalmas, interaktív formában segít a 6-12 éves gyerekeknek megismerkedni a világ legkülönbözőbb tájairól származó egzotikus hangszerekkel. Mi az erhu, hol találkozhatunk leggyakrabban a pandeiróval, és miből készül a szitár? Többek közt ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk, miközben avatott zenészek szólaltatják meg az adott hangszert. 

Tovább...