• 1. oldal / 143

Hírek

Karc 2019-ben is – idén is szakmai nappal indul a Müpa kritikaíró pályázata

2019-ben immáron negyedik alkalommal indítja el pályázatát a Müpa, melyen jó tollú fiatal kritikusok szövegeit várják, a legtehetségesebb szerző díja pedig – többek között - publikálási lehetőség és koncertlátogatás egy európai nagyvárosban.

Tovább...

Exkluzív felvételekkel készülünk a nyárra: csatlakozzon ingyenes hűségprogramunkhoz!

A Müpa idén nyáron is exkluzív videó- és hangfelvételekkel járul hozzá a felhőtlen nyári kikapcsolódáshoz. Hőség, vihar, szélcsend? Bármikor, bárhol támad kedve egy igazán tartalmas kulturális élményhez, honlapunkon több mint 80 lehetőség közül választhat, sőt, ezen a nyáron 6 különleges újdonsággal jelentkezünk.

Tovább...

Fontos tájékoztatás

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a másodlagos jegyértékesítő oldalak félrevezető állításával szemben 2019. október 7-én Tom Jones koncert nem szerepel a Müpa programjában: ezen a napon Tony Richardson 1963-as Tom Jones című filmjét vetítjük a Müpamozi sorozat részeként.

A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy minden esetben a mupa.hu weboldalra látogatva tájékozódjanak a részletes és hivatalos programról, valamint előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsák meg jegyeiket, és kerüljék a másodlagos jegyértékesítő oldalakat.

Tovább...

Változás a Ringató októberi programjában

Sajnálattal tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy 2019. október 16-án a délelőtti Ringató és a délutáni Ringató zeneóvoda foglalkozásai technikai okok miatt elmaradnak.

Tovább...