• 1. oldal / 105

Hírek

Csatlakozzon most hűségprogramunkhoz és duplázzon könnyedén!

Most különösen érdemes csatlakozni a díjtalan Müpa+ hűségprogramhoz, ahová minden látogatónkat szeretettel várjuk. A résztvevők a belépés után azonnal élvezhetik a kedvezményeket és a plusz szolgáltatásokat. Hűségpontok gyűjtésével pedig egyre magasabb, Ezüst, Arany, majd Platina szintekre léphetnek, amelyek 5-10-15% jegyvásárlási kedvezményt, további előnyöket és kényelmi szolgáltatásokat biztosítanak.

Tovább...

Hallgassa meg Alan Gilbert és a New York-i Filharmonikusok koncertjét!

Korlátozott számban ismét kaphatók jegyek Alan Gilbert és a New York-i Filharmonikusok március 28-i koncertjére. A közlemény megjelenésekor több árkategóriában is elérhető jegyeket online a program oldalán, illetve személyesen a Müpa állandó és ideiglenes jegypénztáraiban lehet megvenni.

Tovább...

Március 12-én a Berlini Filharmonikusok Fúvósegyüttese helyett a phil Blech Wien fog fellépni

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy technikai okokból, a március 12-i koncert fellépője megváltozott, így a Berlini Filharmonikusok Fúvósegyüttese helyett a bécsi muzsikusokból álló phil Blech Wien fog fellépni, az alábbi műsorral:

Tovább...

Újcirkusz testközelből – új 360 fokos videó

A Müpa weboldalán és közösségi oldalain július elseje óta érhető el egy olyan videó, amely 360 fokban engedi körbetekinteni a nézőket. A Wagner-napokról készült videó után most pedig már a cirkusz világába is bepillanthatnak a nézők, hiszen a Müpa második 360 fokos videója a Recirquel társulat közreműködésével készült. A 360 fokos videó egy előremutató kezdeményezés egyik első lépése, amellyel a Müpa a virtuális és kiterjesztett valóságon keresztül szeretné elérni az újdonságokra nyitott koncertlátogatóit. A 3 perces videó 10 kamera képéből állt össze, amelynek köszönhetően a néző 360 fokban, szinte testközelből csodálhatja meg a Recirquel artistáinak precízen kidolgozott mozdulatait. A felvételt összesen öt alkalommal kellett megismételni, amely nemcsak óriási koncentrációt és erőfeszítést, de bonyolult koreográfiát is igényelt az artisták részéről. 

Tovább...