• 1. oldal / 154

Hírek

December 31-ig meghosszabbítottuk ajándékutalványaink érvényességét

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Müpa úgy döntött, hogy 2020. december 31-ig meghosszabbítja az eredetileg 2020. június 30-ig felhasználható Müpa-ajándékutalványok érvényességét.

Tovább...

Online fejlesztés miatt a bérlet- és jegyértékesítés átmenetileg szünetel

Kedves Látogatóink,
 
A Müpa a vírushelyzetre vonatkozó legfrissebb információk fényében továbbra is körültekintően és bizakodva készül a 2020/21-es évadra. Az őszi nyitás előkészületei folynak, a Müpa csapata minden erejével azon dolgozik, hogy a szakmai iránymutatásoknak megfelelően minden feltételt megteremtsen ahhoz, hogy művészeink és nézőink biztonságban, nyugodtan térhessenek vissza majd a Müpa falai közé.

Tovább...

Idén online zajlik majd a Hey, June! fesztivál

Ez elmúlt hónapok sok szempontból átírták mindannyiunk programját, de 2020 sem telhet el a Müpa nyárindító könnyűzenei fesztiválja nélkül. A Hey, June! fellépői 2005 óta minden évben a legnépszerűbb hazai előadók közül kerülnek ki, akik rendhagyó, kifejezetten erre az alkalomra megálmodott műsorral és színpadképpel készülnek. Idén a 2016 és 2019 között rögzített legizgalmasabb koncertek közül választottunk ki néhány igazán emlékezeteset, amelyeket a nézők június 3. és 17. között a Müpa Home közvetítéssorozat részeként, online élvezhetnek majd weboldalunkon, illetve Facebook-oldalunkon és YouTube-csatornánkon keresztül.

Tovább...

A Müpa az évad végéig zárva tart

A Müpa a látogatók és a munkatársak egészségét szem előtt tartva a 2019/20-as évad hátralévő részében zárva tart, azaz minden tervezett előadását lemondja július 7-ig.

Tovább...