• 1. oldal / 133

Hírek

Elmarad a Cimbaliband és Danics Dóra december 13-i koncertje

Sajnálattal tájékoztatjuk tisztelt közönségünket, hogy a Cimbaliband és Danics Dóra 2018. december 13-án 20:00 órára meghirdetett koncertje technikai okok miatt elmarad.

Tovább...

Aranyat ér a Budapesti Wagner-napok arculata

A Budapesti Wagner-napok új digitális arculata kategóriájának legjobbja lett: aranyat nyert a Kreatív marketing és kommunikációs szaklap díjátadóján november 27-én. A Lollipop reklámversenyen minden évben a legkreatívabb btl-megoldásokat és a legizgalmasabb kommunikációs kampányokat ismerik el. A Budapesti Wagner-napok új arculata és a kapcsolódó kampány a Müpa és a Geometry cégcsoport együttműködésében valósult meg.

Tovább...

Új programok és egy karácsonyi meglepetés: vásárlása után megajándékozzuk!

2019-ben vérbeli kubai ritmusokkal érkezik a Juan De Marcos & The Afro-Cuban All Stars, Kelemen Barnabás és barátai pedig többek közt Bach és Haydn műveivel varázsolják el a közönséget a Régizene Fesztiválon. Palya Bea Selymeim című sorozata keretében ezúttal az acid jazzben és elektropopban utazó Beady Belle-t látja vendégül, a belga ritmusszekcióval teljessé vált Harcsa Veronika–Gyémánt Bálint Quartet mellett pedig minden idők legtöbb díjat bezsebelt a cappella együttese, a Take 6 is színpadra lép. Már ezek közül a programok közül is meríthet ötletet a karácsonyi ajándékhoz!

Tovább...

Elmarad a január 24-i Jazzrajongók

Sajnálattal tájékoztatjuk tisztelt közönségünket, hogy Náray Erika Jazzrajongók című sorozatának 2019. január 24-én 20:00 órára meghirdetett estje Vitray Tamás szereplésével technikai okok miatt elmarad.

Tovább...