• 1. oldal / 160

Hírek

A Müpa Home közvetítései ideiglenesen csak a mupa.hu-n és a YouTube-on lesznek elérhetőek

Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy a Müpa Home online közvetítései bizonytalan ideig csak honlapunkon és YouTube-csatornánkon lesznek elérhetőek, a Facebookon felfüggesztjük a streamelést.

Tovább...

Meghosszabbítjuk a 2020 végén lejáró ajándékutalványok érvényességét

Ez a rendkívüli év mindannyiunktól nagy rugalmasságot és türelmet követel. Bár mindent megteszünk, hogy online közvetítéseinkkel enyhítsük a személyes találkozások hiányát, bízunk benne, hogy az élő Müpa-élmények visszatérésére sem kell sokat várnunk, és újra biztonságban élvezhetjük egymás társaságát és a legnagyobb művészek előadásait.

Tovább...

Újra megnyílik a Müpa virtuális hangversenyterme: folytatódnak a Müpa Home online közvetítései

Hisszük, hogy a Müpa-élmény nem ismer korlátokat. Szeretnénk, ha a mi fantasztikus közönségünk ebben a rendkívüli helyzetben is találkozhatna a világ legkiválóbb művészeivel és legizgalmasabb alkotóival estéről estére – ezúttal a saját otthonában.

Tovább...

December 10-ig a Müpa épülete zárva tart, látogatókat nem fogad

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy Magyarország kormányának döntése értelmében, a járványhelyzetre való tekintettel 2020. november 11. és december 10. között a Müpa zárva tartja kapuit, közönséget nem fogad, ám élőben streamelt koncertekkel, és különleges előadásfelvételekkel várja a nézőket online platformjain a Müpa Home közvetítéssorozat keretében.

Tovább...