• 1. oldal / 161

Hírek

Január 31-ig a Müpa épülete zárva tart, látogatókat nem fogad

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a Magyarország kormánya által meghozott rendelkezések figyelembevételével, és a járványhelyzetre való tekintettel 2021. január 31-ig a Müpa meghosszabbította zárvatartását, közönséget nem fogad, ám élőben streamelt koncertekkel, és különleges előadásfelvételekkel várja a nézőket online platformjain a Müpa Home közvetítéssorozat keretében.

Tovább...

Virtuális adventi meglepetésekkel jelentkezünk, és már kaphatóak ajándékutalványaink!

Ez a karácsony más lesz, mint az eddigiek: ezekben a rendkívüli időkben talán még fontosabb, hogy befelé és egymásra figyelve készüljünk az ünnepekre. 

Tovább...

A Müpa Home közvetítései ideiglenesen csak a mupa.hu-n és a YouTube-on lesznek elérhetőek

Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy a Müpa Home online közvetítései bizonytalan ideig csak honlapunkon és YouTube-csatornánkon lesznek elérhetőek, a Facebookon felfüggesztjük a streamelést.

Tovább...

Meghosszabbítjuk a 2020 végén lejáró ajándékutalványok érvényességét

Ez a rendkívüli év mindannyiunktól nagy rugalmasságot és türelmet követel. Bár mindent megteszünk, hogy online közvetítéseinkkel enyhítsük a személyes találkozások hiányát, bízunk benne, hogy az élő Müpa-élmények visszatérésére sem kell sokat várnunk, és újra biztonságban élvezhetjük egymás társaságát és a legnagyobb művészek előadásait.

Tovább...