• 1. oldal / 118

Hírek

Betegség miatt új időpontban, 2017. december 30-án lép színpadra Juan Diego Flórez a Müpában

A Müpa tájékoztatja a közönséget, hogy Juan Diego Flórez ma esti, 2017. december 11-én 19:30 órára, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterembe meghirdetett áriaestje betegség miatt elmarad. Az előadást új időpontban, 2017. december 30-án 19:30 órakor rendezi meg a Müpa.

Tovább...

Csússz át a vizsgaidőszakon a Müpával!

Ingyenes korcsolyázási lehetőség egyetemistáknak és főiskolásoknak a Müpa Kultúr Kültéren

Felejthetetlen téli élmények a tanulás mellett – ezt kínálja a felsőoktatásban résztvevő diákoknak a Müpa Kultúr Kültér, ahol a hallgatókat napi két óra időtartamú ingyenes korcsolyázási lehetőséggel várjuk.

Tovább...

Új helyre költözött az Andrássy úti jegyiroda!

December 1-től új helyen, az Andrássy út 15. szám alatt, megújult környezetben várja a vásárlókat a Müpa jegyirodája.

Az újranyitás alkalmával az első 50 vásárlónak ajándékkal kedveskedünk: megduplázzuk a karácsonyi akciónk keretében járó ajándékutalvány értékét, így minden elköltött 10 ezer forint után 2000 forintos utalvánnyal ajándékozzuk meg az első 50 vásárlót. 

Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze, és csak december 1-én az Andrássy úti jegyirodában személyesen váltott jegyekre érvényes.

Tovább...

Technológia, játék, élmény - különleges ismeretterjesztő játékkal várja fiatal látogatóit a Müpa

Új, formabontó élményt kínál ifjú közönségének a Müpa. December 3-ától vasárnaponként, a 6-12 éves korosztály a Cifra Palota ideje alatt ismerkedhet meg a Müpa önálló fejlesztésű zenei VR (virtuális valóság) játékával, ami szórakoztató módon járul hozzá a gyerekek zenei neveléséhez.

Tovább...