• 1. oldal / 170

Hírek

Bérletbontás: elindult a jegyértékesítés a 2022/23-as évad előadásaira!

A Müpa a 2022/23-as évadában is legendás zenekarokkal, a világ legelismertebb karmestereivel és szólistáival várja nézőit. Az elmúlt hetekben számos bérlet közül választhattak az érdeklődők, eljött azonban a bérletbontás pillanata, így nézőink a következő szezon előadásainak többségére már külön-külön is megválthatják a belépőiket. 

Tovább...

Újra maszk nélkül a Müpában

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a jelenleg hatályos jogszabályoknak megfelelően 2022. március 7-től a Müpa épületében a maszkviselés nem kötelező, nézőink egyéni döntésére bízzuk, hogy maszkot viselve vagy maszk nélkül érzik magukat komfortosabban az előadásokon. Programjaink látogatásához védettségi igazolvány bemutatása nem szükséges.

Tovább...

Történetében először a Müpa táncbérlettel is készül a 2022/23-as évadra!

A táncművészet mindig is fontos szerepet töltött be a Müpa életében, ám az elmúlt évek folyamán sokak örömére még nagyobb hangsúlyt kapott a programkínálatban, így a rajongók évről évre egyre több előadásból választhatnak a kortárs balettől egészen a néptáncig.

Tovább...

Bartók Tavasz országszerte a Müpa szervezésében: Miskolcon, Győrben és Debrecenben is kivételes program várja a közönséget

Ramón Vargas és a Győri Filharmonikus Zenekar, Arturo Sandoval, Maxim Vengerov és a Pannon Filharmonikusok, a BANDALOOP, Igudesman & Joo, Szergej Krilov és a Kodály Filharmonikusok Debrecen, a Győri Balett, a Szegedi Kortárs Balett, a Pécsi Balett és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes, a Ritmo Piknik keretében pedig többek közt Sena, a Bohemian Betyars, a Los Orangutanes, Lakatos Mónika és a Romengo, Paár Julcsi, a MORDÁI, a Dresch Mihály Ballance Trio, a Napfonat és az Odd ID - április 21-től izgalmasabbnál izgalmasabb koncertekkel és előadásokkal, házfalakon táncra perdülő amerikai szupercsapattal, ingyenes világzenei kavalkáddal és igazi, pezsgő fesztiválhangulattal folytatódik országszerte a Müpa szervezésében megvalósuló Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek!

Tovább...