• 1. oldal / 120

Hírek

A „vérvörös király” visszatér Budapestre

A tavalyi amerikai koncertkörút után 2018-ban Európában turnézik a progresszív rock legrangosabb együtteseként számon tartott King Crimson. Sokak örömére most Budapest is csatlakozik az eddig bejelentett helyszínekhez, hiszen a zenekar Uncertain Times című turnéjának június 29-i állomása nem más lesz, mint a Müpa hangversenyterme. 

Tovább...

Átadták a Jazz Showcase díjait

Szombat este hatalmas örömzenéléssel zárult a tizenegyedik Jazz Showcase, a gálakoncert előtt pedig az idei tehetségbörze díjazottjait is kihirdették. A régió legrangosabb jazz-seregszemléjén ismét kilenc feltörekvő fiatal mutatkozott be a hazai és nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri, illetve a közönség előtt, akik a tavalyi évhez hasonlóan nemcsak a helyszínen, hanem online is leadhatták voksukat a kedvencükre.

Tovább...

A jazz nagyágyúi és egy titokzatos díva a Jazzlegendák legújabb fellépői

Izgalmakkal teli nyár vár a jazz rajongóira, hiszen a műfaj legnagyobb élő legendái veszik birtokba három estére a Müpát.

Dianne Reeves márciusi koncertjét követően 2018. július 3. és 6. között a Jazzlegendák sorozat vendégeként üdvözölhetjük a kortárs jazz géniuszát, Chick Coreát, itt lesz a selymes hangú énekesnő, Melody Gardot, illetve a Grammy-díjas jazzgitáros John Scofield, valamint napjaink egyik legismertebb jazzdobosa, Jack DeJohnette új közös formációja, a HUDSON is. 

Tovább...

Új helyre költözött az Andrássy úti jegyiroda!

December 1-től új helyen, az Andrássy út 15. szám alatt, megújult környezetben várja a vásárlókat a Müpa jegyirodája.

Az újranyitás alkalmával az első 50 vásárlónak ajándékkal kedveskedünk: megduplázzuk a karácsonyi akciónk keretében járó ajándékutalvány értékét, így minden elköltött 10 ezer forint után 2000 forintos utalvánnyal ajándékozzuk meg az első 50 vásárlót. 

Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze, és csak december 1-én az Andrássy úti jegyirodában személyesen váltott jegyekre érvényes.

Tovább...