• 1. oldal / 172

Hírek

Mesterséges intelligencia a művészeti és kulturális életben – újdonság a Müpa jegyértékesítési rendszerében

Magyarország egyik legismertebb és legmodernebb kulturális intézményeként a Müpa a kezdetektől arra törekszik, hogy az innováció és a kreativitás ne csupán a programkínálatban, de a teljes Müpa-élmény során is maximálisan megmutatkozzon.

Tovább...

Újraindul a Cifra Palota!

Két és fél év kényszerszünet után ugyanis szeptember 18-án tér vissza az intézmény talán egyik legnépszerűbb gyerekprogramja, a Cifra Palota. A minden vasárnap megrendezett ingyenes programsorozat az egész családnak kínál izgalmakat, hiszen az interaktív mese- és táncelőadások, illetve gyerekkoncertek mellett számtalan kreatív, képzőművészeti és készségfejlesztő foglalkozás és aktivitás várja a gyerekeket, akik így észrevétlenül, játékos formában tanulhatnak a művészet és a kultúra fontosságáról.

Tovább...

Elindult a bérletértékesítés a 2022/23-as évadra!

Philippe Herreweghe és együttesei, Riccardo Chailly és a Filarmonica della Scala, Daniele Gatti és a Mahler Kamarazenekar, Andris Nelsons és a Bécsi Filharmonikusok, Nina Stemme, Yuja Wang, John Eliot Gardiner, Martin Grubinger, az évad művésze, Boldoczki Gábor és az évad zeneszerzője, Varga Judit a 2022/23-as évadban is a legelismertebb zenekarokkal, karmesterlegendákkal és világklasszis szólistákkal, közkedvelt sorozatok és fesztiválok folytatásával, valamint a tavalyi kényszerű szünet után nagy örömünkre végre ismét változatos bérletekkel várjuk látogatóinkat.

Tovább...

Elindult az elővásárlás az új téli programokra!

Egy évfordulóját ünneplő legendás együttes, egy világklasszis együttműködés, a fiatalabb egyik legnagyobb kedvence és még tucatnyi új előadás, és számtalan visszatérő régi kedvenc várja a nézőket az év végéig!

Tovább...