• 1. oldal / 135

Hírek

Átadták a tizenkettedik Jazz Showcase díjait

Vasárnap este hatalmas örömzenéléssel zárult a tizenkettedik Jazz Showcase, a gálakoncert előtt pedig az idei tehetségbörze díjazottjait is kihirdették. A régió legrangosabb jazz-seregszemléjén ismét kilenc feltörekvő fiatal mutatkozott be a hazai és nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri, illetve a közönség előtt, akik a tavalyi évhez hasonlóan nemcsak a helyszínen, hanem online is leadhatták voksukat a kedvencükre.

Tovább...

Átmenetileg szünetel a Müpa ajándékutalvány-értékesítés

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy az ÁFA törvény változása miatt jegyértékesítési partnerünk rendszere fejlesztést igényel. Ennek befejezéséig a Müpa ajándékutalványok értékesítése minden felületen (offline és online) szünetel.

Tovább...

Aranyat ér a Budapesti Wagner-napok arculata

A Budapesti Wagner-napok új digitális arculata kategóriájának legjobbja lett: aranyat nyert a Kreatív marketing és kommunikációs szaklap díjátadóján november 27-én. A Lollipop reklámversenyen minden évben a legkreatívabb btl-megoldásokat és a legizgalmasabb kommunikációs kampányokat ismerik el. A Budapesti Wagner-napok új arculata és a kapcsolódó kampány a Müpa és a Geometry cégcsoport együttműködésében valósult meg.

Tovább...

Virtuális valóság és hangszerek: elkészült a Müpa nagy sikerű VR-játékának új része

Elkészült a Müpa különleges VR-játékának legújabb verziója, amely izgalmas, interaktív formában segít a 6-12 éves gyerekeknek megismerkedni a világ legkülönbözőbb tájairól származó egzotikus hangszerekkel. Mi az erhu, hol találkozhatunk leggyakrabban a pandeiróval, és miből készül a szitár? Többek közt ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk, miközben avatott zenészek szólaltatják meg az adott hangszert. 

Tovább...