• 1. oldal / 156

Hírek

Nyári szünet a Müpában augusztus 1-től 16-ig

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a Müpa megszokott nyári leállása idén augusztus 1-től 16-ig tart: ez idő alatt többek közt a rendszerünk kifogástalan működéséhez szükséges technikai karbantartás zajlik. Ebből kifolyólag honlapunkon augusztus 3-tól 5-ig átmenetileg nem lehet majd jegyet vásárolni.

Tovább...

Július 13-án újraindult az online jegyértékesítés: új őszi eseményekre is lehet belépőt váltani

Örömmel értesítjük kedves látogatóinkat, hogy július 13-tól újra lehet jegyet vásárolni a Müpa korábban bejelentett programjaira, illetve olyan nagyszerű újonnan meghirdetett előadásokra is, mint a Balázs Elemér Group és Nuria Rial koncertje, Oláh Kálmán szerzői estje és az Európa Kiadó lemezbemutatója.

Tovább...

Nagyszabású zeneműpályázatot hirdet a Müpa

A Müpa a 15., jubileumi évada alkalmából pályázatot hirdetett meg új zeneművek megírására, amelyre a jazztől a musicalen át a kórus- és nagyzenekari művekig összesen 13 zeneművészeti kategóriában várja minden 18. életévét betöltött, magát magyarnak valló pályázó munkáját. A műfaji kategóriától függően egy- vagy kétfordulós, anonim elbírálást követően a pályázat eredményhirdetésére legkésőbb 2020. december 16-án kerül sor.

Tovább...

Jegy- és bérletvisszaváltás július 20-ig

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a Müpa azon saját szervezésű produkcióira vásárolt jegyeiket és bérleteiket, amelyek a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet ideje alatt maradtak el, 2020. július 20-ig válthatják vissza.

Tovább...