• 1. oldal / 122

Hírek

Fellépő- és műsorváltozás: 2018. május 5-én Jurij Gilbo és a Szentpétervári Orosz Kamarazenekar ad koncertet

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy 2018. május 5-i koncert fellépői és műsora megváltozott: az eredetileg meghirdetett zongoraművész, Lilya Zilberstein mellett a Jurij Gilbo vezette Szentpétervári Orosz Kamarazenekar lép fel Muhai Tang és a Sanghaji Filharmonikus Zenekar helyett.

Tovább...

Már lehet jelentkezni az idei Garázsband Fesztiválra!

A 2016-ban indult rendhagyó tehetségkutatójának célja lehetőséget és teret adni a feltörekvő fiatal zenekaroknak. Az eddigi két év során mintegy száz zenekar jelentkezett, köztük többen azóta már visszajáró vendégei a hazai kluboknak és koncerthelyszíneknek. 

Tovább...

Duplázik Szőke Nikoletta és Gájer Bálint a Jazztavaszon

Örömmel értesítjük kedves nézőinket, hogy Szőke Nikoletta és Gájer Bálint Bernstein100: The Jazz Side Story koncertjét a nagy érdeklődésre való tekintettel május 5-én (szombaton) 17 órai kezdettel megismételjük. 

A koncertre a jegyek már kaphatóak a Müpa ismert jegypénztáraiban és a honlapon. 

Tovább...

A „vérvörös király” visszatér Budapestre

A tavalyi amerikai koncertkörút után 2018-ban Európában turnézik a progresszív rock legrangosabb együtteseként számon tartott King Crimson. Sokak örömére most Budapest is csatlakozik az eddig bejelentett helyszínekhez, hiszen a zenekar Uncertain Times című turnéjának június 29-i állomása nem más lesz, mint a Müpa hangversenyterme. 

Tovább...