• 1. oldal / 106

Hírek

Március 31-ig fogadunk el Sodexo utalványokat

Ne hagyja lejárni ajándékutalványait! A Sodexo utalványokat már csak 2017. március 31-ig tudjuk elfogadni, mivel a Sodexo Juttatások és Ösztönző Szolgáltatások üzletága 2016-ban megszüntette Magyarországon a Sodexo utalványok és kártyák kibocsátását.

Jöjjön és váltsa élményre még időben Sodexo utalványait!

Tovább...

Elindult a bérletváltás a Müpa 2017/18-as évadára

Feltörekvő, ifjú tehetségektől világsztárokig, hazai művészektől nemzetközi együttesekig – a Müpa 14 különböző bérletkonstrukciója között biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót. A már megszokott bérletek mellett újdonság a Korok és karok, valamint a Kamarakincsek sorozat. A bérleteket az egyes előadások jegyáraihoz képest átlagosan 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg. Újdonság, hogy a Hűségprogram kártya mintájára a Müpa a bérleteknél is bevezette a plasztikkártya formátumot, így az új bérletek már ebben a praktikus alakban kaphatóak.

Tovább...

Csatlakozzon most hűségprogramunkhoz és duplázzon könnyedén!

Most különösen érdemes csatlakozni a díjtalan Müpa+ hűségprogramhoz, ahová minden látogatónkat szeretettel várjuk. A résztvevők a belépés után azonnal élvezhetik a kedvezményeket és a plusz szolgáltatásokat. Hűségpontok gyűjtésével pedig egyre magasabb, Ezüst, Arany, majd Platina szintekre léphetnek, amelyek 5-10-15% jegyvásárlási kedvezményt, további előnyöket és kényelmi szolgáltatásokat biztosítanak.

Tovább...

Újcirkusz testközelből – új 360 fokos videó

A Müpa weboldalán és közösségi oldalain július elseje óta érhető el egy olyan videó, amely 360 fokban engedi körbetekinteni a nézőket. A Wagner-napokról készült videó után most pedig már a cirkusz világába is bepillanthatnak a nézők, hiszen a Müpa második 360 fokos videója a Recirquel társulat közreműködésével készült. A 360 fokos videó egy előremutató kezdeményezés egyik első lépése, amellyel a Müpa a virtuális és kiterjesztett valóságon keresztül szeretné elérni az újdonságokra nyitott koncertlátogatóit. A 3 perces videó 10 kamera képéből állt össze, amelynek köszönhetően a néző 360 fokban, szinte testközelből csodálhatja meg a Recirquel artistáinak precízen kidolgozott mozdulatait. A felvételt összesen öt alkalommal kellett megismételni, amely nemcsak óriási koncentrációt és erőfeszítést, de bonyolult koreográfiát is igényelt az artisták részéről. 

Tovább...