• 1. oldal / 179

Hírek

Elindult a jegyvásárlás a Liszt Ünnep első programjaira

Kurtág György egyetlen operájának várva várt magyarországi bemutatója, Ligeti György darabjait felvonultató zongoramaraton, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Végvárak, vitézek című táncjátéka, a fesztivál névadójának töredékben fennmaradt operája – a jegyek már elérhetőek az idén október 11. és 22. között megvalósuló Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál első programjaira.

Tovább...

A Ligeti 100 koncert új időpontja

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a Ligeti 100 című koncertre 2023. június 22-én kerül sor a korábban meghirdetett műsorral. A hangversenyen a Concerto Budapest zenekart és a Magyar Rádió Énekkarát Vajda Gergely vezényli, szólistaként közreműködik Sarah Defrise és Vörös Szilvia.

Tovább...

Betegség miatt elhalasztjuk a Bohemian Betyars június 7-i koncertjét

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a Bohemian Betyars 2023. június 7-re meghirdetett Betyárvilág című koncertje betegség miatt elmarad.

Tovább...

Elkészült a Müpa fenntarthatósági stratégiája – Értékteremtés a 21. században

Tudjuk, hogy az idén nagykorúvá vált Müpa hazai kulturális életben elfoglalt, megtisztelő pozíciója egyben felelősség is, ezért missziónknak tekintjük, hogy jó ügyekben példaként járjunk el.  Éppen ezért a globális, valamint a közvetlen környezetünkben végbemenő változások arra ösztönöztek minket, hogy a hazai kulturális intézmények közül elsőként emeljük stratégiai szintre a fenntarthatóság kérdését.

Tovább...