• 1. oldal / 164

Hírek

Újranyit a Müpa: indul a jegyértékesítés a nyár és a 2021/22-es évad különleges programjaira

Végre eljött a várva várt pillanat, amikor újra megnyílnak a Müpa kapui a nézők előtt, hogy végre ismét együtt, élőben élvezhessük a hamisítatlan Müpa-élményt. A nyári újranyitás alkalmából izgalmas program várja a közönséget júniusban és júliusban: érkezik a lenyűgöző lett operadíva, Elīna Garanča, de az újcirkusz és a jazz rajongóinak is tartogatunk meglepetéseket. 

NYÁRI PROGRAMKÍNÁLATHOZ

Tovább...

Május 31-től újra nyitva tart Andrássy úti jegypénztárunk

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy 2021. május 31-én újra kinyit a Müpa Andrássy úti jegypénztára (1061 Budapest VI., Andrássy út 15.), ahol hétfőtől szombatig 10 és 18 óra között várjuk az érdeklődőket. 

Tovább...

Elmaradó előadások áprilisban és májusban

Sajnálattal tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a Müpa alábbi előadásai elmaradnak. A jegyek árát természetesen a már megszokott módon visszatérítjük: kérjük, keressék fel kifejezetten erre a célra kialakított online felületünket! Belépőjüket ide kattintva, míg bérletes jegyüket ezen az oldalon tudják visszaváltani.

Tovább...

Élőben streamelt könnyűzenei koncertekkel jön a Hey, June!

A Müpa nyárindító könnyűzenei fesztiválja eddig minden évadban biztos pontja volt az intézmény programjának, és szerencsére a körülmények megengedik, hogy idén se maradjon el. Ha a nézők nem is lehetnek ott a helyszínen, június 4. és 7. között a képernyőkön keresztül élőben követhetik majd a Mongooz and the Magnet, a Middlemist Red, Beck Zoli (30Y) és Hegyi Dóri (OHNODY) koncertjeit a Müpa Home Live Hey, June!-különkiadásában.

Tovább...