Ajándékutalvány

Ajándékozzon Müpa-élményt!

A Müpa-ajándékutalvány bármilyen alkalomra kitűnő választás, hisz a Müpa sokszínű programkínálatában minden korosztály megtalálja az életkorának és ízlésének megfelelő programokat. 

A Müpa ajándékutalványai előre meghatározott, 1000, 5000 és 10 000 Ft-os címletben kaphatók.

Az ajándékutalvány megvásárolható és beváltható online és személyesen jegypénztárainkban egyaránt. A kosárba több különböző címletű ajándékutalvány is betehető.


Az ajándékutalvány legalább hat hónapig érvényes, az ajándékutalványon szereplő határidőn belül és kizárólag a Müpa saját produkcióira történő jegyvásárlásra használható fel. Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható át. Amennyiben az ajándékutalvánnyal rendelkező az ajándékutalványon szereplő összegnél alacsonyabb összegért vásárol jegyet, a Müpának készpénzt nem áll módjában visszaadni.
Müpa-ajándékutalvány különböző (ajándék)utalványokkal és egyéb készpénzt helyettesítő eszközökkel (pl.: SZÉP kártyával) nem vásárolható. 
 

Amennyiben nem kívánja megadni a megajándékozott adatait, kérjük, hogy az igénylőlapot a saját adataival töltse ki. Ebben az esetben az utalványokat az Ön részére továbbítjuk.

Kérjük válassza ki, mely címletekből hány darabot szeretne ajándékba adni!

1 000 Ft-os
Müpa-ajándékutalvány
5 000 Ft-os
Müpa-ajándékutalvány
10 000 Ft-os
Müpa-ajándékutalvány

Ajándékutalványok értéke összesen: 0 Ft