Jegyvisszaváltás 

 

Kedves Látogatónk!

Nagy örömmel, körültekintő előkészületek után és szigorú biztonsági intézkedések mellett vágtunk neki a 2020/21-es évadnak, amely már eddig is számos emlékezetes pillanattal ajándékozott meg bennünket. Sajnos azonban most egy ideig újra nélkülöznünk kell a személyes találkozásokat: Magyarország kormányának döntése értelmében a Müpa 2020. november 11-től december 10-ig zárva tart. Az ezt követő időszakra tervezett produkciókkal kapcsolatos információkért, kérjük, térjen vissza oldalunkra később!

Belépőjét a már megszokott módon a kifejezetten erre a célra kialakított felületünkön, az alábbi online űrlap kitöltésével válthatja vissza a veszélyhelyzet elmúltát követő 30 napig. (Bérletes jegyét ide kattintva tudja visszaváltani.)

Felületünkön kizárólag a Müpa saját produkcióinak jegyeit rögzítheti. A befogadott, tehát nem saját szervezésű előadások jegyvisszaváltásának módjáról, illetve a december 10. utáni, nem Müpa által szervezett előadásokról, kérjük, a produkció szervezőjénél érdeklődjön.

Kérdése van? Összegyűjtöttük a jegyvisszaváltással kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket


További kérdés esetén keresse munkatársainkat a következő elérhetőségek valamelyikén:

E-mail: info@mupa.hu

Telefon: +36 1 555 3000

 

* Kötelező