Jegyvisszaváltás 

 

Kedves Látogatónk!

A Müpa saját szervezésű, 2020. március 31-ig elmaradó előadásaira a mupa.hu oldalon vásárolt jegyek árát automatikusan visszatérítjük a tranzakció során használt bankkártyára.

Ezt a felületet kifejezetten azért hoztuk létre, hogy minél gördülékenyebbé tegyük a jegyek online visszaváltását azok számára, akik más módon – másik online felületen, személyesen a Müpában, jegyirodában stb. – váltottak belépőt törölt előadásaink valamelyikére.

Felhívjuk figyelmét, hogy banki technikai okok miatt minden jegyet, amely a Müpa által szervezett, április 1. és július 7. között elmaradó produkcióra szólt, kizárólag ezen az online felületünkön váltunk vissza.

A jegyek árának zökkenőmentes visszatérítéséhez kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és mi a célzottan erre a rendhagyó helyzetre kialakított online visszaváltási protokollunknak megfelelően a lehető leghamarabb elutaljuk Önnek az összeget. Felhívjuk figyelmét, hogy a bankjánál vezetett folyószámlája számlaszámát kell megadnia, webszámlára vagy alszámlára nem tudunk utalni. A türelmüket és együttműködésüket előre is nagyon köszönjük!


Kérdése van? Összegyűjtöttük a jegyvisszaváltással kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket.

* Kötelező