Müpa Live Webcast

A Müpa HD-minőségű élő közvetítéseit mostantól a Müpa Home oldalán követheti figyelemmel!

Tartson velünk, hiszen továbbra is világhírű előadókkal és felejthetetlen produkciókkal várjuk!

Értesüljön a következő Müpa Live Webcast közvetítésről! Iratkozzon fel értesítőnkre, és a koncert napján emailben értesítjük. A feliratkozáshoz regisztrációra van szükség, ha már regisztrált az oldalunkon, lépjen be.

A jövőben várható élő közvetítések

 

Technikai követelmények

A webcast közvetítések megtekintéséhez 5 évnél nem régebbi számítógép vagy 2 évesnél nem régebbi okostelefon szükséges.

Javasoljuk, hogy minden esetben a legfrissebb operációs rendszerrel ellátott számítógéppel látogassák oldalunkat, legyen az Microsoft (Windows), Apple (macOS) vagy egyéb gyártó terméke.

Böngészők tekintetében a minimális követelmények:

  • Chrome (verzió: 65)
  • Edge (verzió: 16)
  • Firefox (verzió: 60)
  • Safari (verzió: 10)
  • (Internet Explorer egyik verziója sem támogatott)

Mobil verziók:

  • Chrome (verzió: 63)
  • Safari (verzió: 10)

Optimálisan 5Mbps letöltési irányú sávszélességre van szükség a HD adás megtekintéséhez. Ennél kisebb sávszélesség esetén a közvetítés alacsonyabb minőségre válthat, esetleg szakadozhat.

Amennyiben a fenti követelménynek megfelel számítógépe vagy okostelefonja, de mégis hibát tapasztal, javasoljuk, végezze el az alábbi lépések bármelyikét.

Indítsa újra böngészőjét letiltott kiegészítőkkel/bővítményekkel

Firefox
A böngésző menüjében kattintson a Súgó menüpontra, majd válassza ki az Újraindítás letiltott kiegészítőkkel opciót. A böngésző ekkor újraindul.

Chrome
Inkognitóablak használatát javasoljuk. Inkognitóablakot a böngésző jobb felső sarkában a menü ikonra kattintva az Új inkognitóablak opcióra kattintva tud nyitni.

Edge
A kiegészítőket/bővítményeket egyesével a Beállításokban tudja kikapcsolni.


Frissítse böngészőbe beépített Flash player bővítményét

Firefox
Másolja be böngészője címsorába az about:addons szöveget, majd nyomja meg az ENTER gombot. A megjelenő oldalon a bal oldali menüből válassza ki a Bővítmények pontot. A kilistázott Bővítmények közül válassza ki a Flash playert (általában a Shockwave Flash van telepítve). Az így megnyitott oldalon kattintson a fogaskerék ikonra, és válassza ki a Frissítsek keresése opciót.

Chrome
Másolja be böngészője címsorába a chrome://components/ szöveget, majd nyomja meg az ENTER gombot. Keresse meg az Adobe Flash Player összetevőt és kattintson alatta a Frissítés keresése gombra.

Edge
A Flash player ebben a böngészőben automatikusan frissül a Windows frissítésekkel.

Internet explorer
A Flash player ebben a böngészőben automatikusan frissül a Windows frissítésekkel.

Safari
A flash player automatikusan frissül, ha engedélyezve van a használata. Az engedélyt a Safari beállítások menüben a Webhelyek lapon a Bővítmények résznél találja. Ott keresse meg az Adobe Flash Player bejegyzést, valamint engedélyezze a bővítmény használatát.