Müpa Autósmozi

Koncertélmény új dimenzióban!

Július 1–25.


Már nagyon várjuk, hogy ősszel újra megnyithassa kapuit a Müpa, ám addig is szeretnénk maradandó pillanatokkal szebbé tenni a nyarat látogatóink számára, ezért egy igazi klasszikus formátum, az autósmozi segítségével helyezzük új dimenzióba a Müpa-élményt. Kövesse élőben, autója biztonságában a Fesztivál Színházban zajló koncerteket az épület melletti parkoló hatalmas kivetítőjén, és legyen részese a nem mindennapi eseménysorozatnak autónként egy jegy megvásárlásával!

Július 1-25-ig, szerdától szombatig minden este a legkülönbözőbb műfajok előadói lépnek színpadra a Müpában, Várdai Istvántól a The Qualitonson át a Barabás Lőrinc Quartetig. A szerda a klasszikus zenéé, két csütörtökön a Metropolitan Opera közvetítéseit élvezhetjük, míg a könnyű- és világzene, illetve a jazz szerelmesei pénteken és szombaton vehetik birtokba a Müpa autós koncertmoziját. Nézőink ételt és italt is vásárolhatnak a helyszínen, hogy a nyáresti hangulat igazán tökéletes legyen. Az étel- és itallapot, valamint a rendelés folyamatát ide kattintva ismerhetik meg.

A zavartalan élmény érdekében javasoljuk szúnyogriasztó használatát!

A programsorozat megvalósításához stratégiai partnerünk, a világ egyik legzöldebb prémium autómárkájaként ismert Lexus nyújtott inspirációt.

Tartson velünk!


További kérdése van a Müpa Autósmozi működésével kapcsolatban? Összegyűjtöttük a legfontosabb kérdéseket, tudnivalókat.