Debussy-Ravel-maraton

2019-ben sem maradunk maratoni zenei élmény nélkül: február 3-án újra egy egész napon át merülhetünk el – jelen esetben – két zeneszerző világában. A Budapesti Fesztiválzenekar és a Müpa tizenkettedik közös maratonjának középpontjában ezúttal egy igazán különleges páros, Debussy és Ravel áll. Bár egyikük sem szerette ezt a címkét, mindkét francia komponista impresszionistaként vonult be a köztudatba: rivalizáltak, hatottak egymásra, figyelték, csodálták, motiválták egymást. Fischer Iván művészeti vezetésével ezúttal is számtalan ismert zenekar és előadó ünnepli a két főszereplő korszakalkotó zenéjét – az Amadinda Ütőegyüttestől kezdve a MÁV Szimfonikus Zenekaron és a Budapesti Fesztiválzenekaron át Rados Ferencig. Ezen a napon a legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki megtalálhatja a számítását: csak győzzön választani! 
 

A minikoncertek belépőjegyei 1500 forintba kerülnek. Aki három előadásra jegyet vált, a negyedikre ingyen mehet be. Így aztán az összesen 11 hangverseny ára 16 500 forint helyett mindössze 13 500 forint.

A maraton-kedvezmény online érvényesítéséhez tegye kosarába a meglátogatni kívánt valamennyi előadásra szóló jegyét. A kosárban megtekintheti, hogy - a kiválasztott koncertek számától függően - mely előadás(ok)ra szóló jegyeit kapja ajándékba, azaz 0 Ft-os áron.

Fontos, hogy azokat a jegyeit is helyezze kosarába, amelyek után a kedvezmény igénybevételét követően nem kell fizetnie.

Tekintettel a kedvezményes jegyárakra, a Müpa+ hűségprogram Ezüst, Arany és Platina szintjeihez járó %-os kedvezmény a maratonjegyek vásárlása esetén nem érvényesíthető. A vásárlásért járó hűségpontokat természetesen a jegypénztárainkban felmutatott Müpa+ kártyára illetve a honlapon történő vásárlás után is felírjuk.