Születésnapi ajándék a 15 éves Müpától: a március 14-től regisztráció nélkül elérhető teljes médiatárunk!

2020. március 13.

Bár a szó szoros értelmében vett közös ünneplés a rendkívüli körülmények miatt ezúttal sajnos elmarad, kedves látogatóinknak mégsem kell lemondaniuk a Müpa-élményről. Március 14-től ugyanis mindenki számára megnyílik a Müpa digitális médiatára, ahol 80 HD-minőségű koncertfelvétel és több mint 40 irodalmi est felvétele tekinthető meg online, ezúttal regisztráció nélkül.

Így – bár nem a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben és a Fesztivál Színházban – együtt ünnepelhetnek a zene és a kultúra rajongói, a Müpa online felületein találkozva és egy különleges virtuális közösséget alkotva, a világ bármely pontján. 

Ennek köszönhetően újra élvezheti Gyenyisz Macujev zongoravarázslatát, láthatja Kocsis Zoltánt, amint Bartók legszebb műveit vezényli, hallhatja az operadíva Joyce DiDonato királynői áriáit, a jazzrajongók pedig Donny McCaslin, a Take 6 vagy akár Tommy Emmanuel előadását is újraélhetik. A könnyedebb műfajok kedvelőinek is bőven van miből válogatniuk: a Punnany Massif, a 30Y, az Irie Maffia vagy épp Akkezdet Phiai koncertje is elérhetővé válik, de a tánc és irodalom szerelmesei is megtalálhatják kedvenceiket.

Böngésszen a Müpa médiatárában!