Müpa+ hűségprogram

Müpa Budapest Nonprofit Kft. Müpa+ hűségprogram - Általános részvételi feltételek

Bevezetés

 • A Müpa+ hűségprogramban (Hűségprogram) történő részvétel díjtalan, a belépés regisztrációhoz kötött. A belépés történhet online és személyesen is.
 • A Hűségprogramban csak 18 év feletti természetes személyek vehetnek részt.
 • A tagok (továbbiakban Résztvevők) Müpa+ hűségkártya használatára jogosultak, amelyet a személyes vásárlások, valamint a kedvezmények igénybevétele és a programok látogatása során kell bemutatniuk. (A kódszámmal ellátott kártya a Résztvevő azonosítására szolgál, nem átruházható, és a Hűségprogramban való részvétel végéig érvényes.)
 • A Hűségprogramban Résztvevők esetén a Müpa+ hűségkártya személyes használatra szól. Így azonos postacím esetén, ugyanazon család tagjai számára több kártya is kibocsátható, de azok mindegyike önállóan vesz részt a Hűségprogramban, és a különálló kártyákon gyűjtött pontok nem összevonhatók. 
 • A Müpa+ hűségkártya semmilyen esetben nem minősül önálló fizetési eszköznek.

1. Az általános feltételek elfogadása

Résztvevő a csatlakozással elismeri, hogy megismerte és elfogadta a Müpa+ hűségprogram jelen tájékoztatóban foglalt feltételeit. E feltételek a Müpa információs pultjánál, a Müpa jegypénztáraiban, valamint a www.mupa.hu honlapon (a Hűségprogram menüpontban) elérhetőek.
A Hűségprogramhoz való csatlakozással a Résztvevő egyúttal hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a Müpa az adatkezelési tájékoztatóban részletezett módon, a Hűségprogramban való részvétellel összefüggésben kezelje. Az adatkezelési tájékoztató a Müpa Információs pultjánál, valamint a Müpa jegypénztáraiban, továbbá a www.mupa.hu honlapon (Adatvédelem menüpontra kattintva) elérhető.

2. Tárgy

A jelen általános feltételeknek megfelelően a Hűségprogram célja, hogy előnyben részesítse a Résztvevőket a Müpa szolgáltatásainak tekintetében, számukra kedvezményeket és exkluzív szolgáltatásokat biztosítson.

3. A Müpa+ hűségprogram alapjai

3.1 Csatlakozás a Müpa+ hűségprogramhoz
A Hűségprogramhoz való csatlakozáskor a Résztvevő alábbi adatainak és hozzájárulásainak megadása szükséges:

 • teljes név (vezetéknév, keresztnév), születési év, nem, lakcím, e-mail cím, telefonszám és preferált műfajok.
 • az adatkezelési tájékoztató és a Müpa+ hűségprogram Általános részvételi feltételeinek elfogadása, valamint a hírlevélre történő feliratkozás.

A Résztvevő az alábbi módokon csatlakozhat a Müpa+ hűségprogramhoz:

 • A csatlakozás történhet személyesen a Müpa információs pultjánál, valamint a Müpa valamennyi jegypénztárában, az ott elérhető formanyomtatvány kitöltésével. A végleges és személyhez kötött Müpa+ hűségkártyát a regisztrációs folyamat végén veheti át a Résztvevő. A Müpa+ hűségkártya a belépés pillanatától érvényes.
 • A személyesen, regisztrációs lap kitöltésével jelentkezett résztvevők e-mailben kapják meg az értesítést a sikeres regisztrációról, és ezután hozhatnak létre jelszót a honlapra történő belépéshez.
 • A csatlakozás történhet a www.mupa.hu honlapon található Hűségprogram menüpont alatt elérhető elektronikus formanyomtatvány kitöltésével.  A honlapon történt csatlakozás sikerességéről e-mail üzenet érkezik, ezt követően a honlapra belépve már igénybe vehetők az online is elérhető Müpa+ szolgáltatások. Az interneten regisztráló Résztvevők a honlapra belépve a Hűségprogram menüpontban, személyes aloldalukon tekinthetik át a Hűségprogrammal kapcsolatos információkat. A programhoz az interneten csatlakozott Résztvevő Müpa+ hűségkártyáját (amely ebben az esetben is programokra történő belépéshez és a vásárlási kedvezmények személyes érvényesítéséhez szükséges) a Müpa jegypénztáraiban, vagy információs pultjánál igényelheti, a regisztrációkor rögzített személyes azonosító adatainak megadásával.  

A Müpa+ hűségprogramhoz kapcsolódó kommunikáció
A Müpa+ hűségprogramhoz történő csatlakozással Ön elfogadja, hogy a Müpa és a Müpa+ hűségprogram működésével, szolgáltatásaival, az aktuális kedvezményekkel és a Résztvevők részére rendezett eseményekkel kapcsolatos tájékoztatás rendszeres e-mailes értesítések (hírlevelek) formájában történik. A Résztvevő egyúttal tudomásul veszi, hogy a tájékoztató üzenetek blokkolásával vagy meg nem nyitásával eleshet a Hűségprogram kedvezményes ajánlataitól és a Hűségprogram díjtalanul látogatható rendezvényeiről szóló információktól. A fentiekből adódó esetleges veszteségek vagy károk miatti felelősségét a Müpa kifejezetten kizárja.
A hírlevélfeliratkozás elengedhetetlen feltétele a Müpa+ hűségprogramba lépésnek, ezért az arról történő leiratkozás a Hűségprogramból való kilépést, a Résztvevő addig elért hűségszintjének, hűségpontjainak és kedvezményeinek végleges törlését vonja maga után. 

3.2 A Müpa jogai a Müpa+ hűségprogram feltételeinek be nem tartása esetén
A Résztvevő felelősséget vállal az általa szolgáltatott adatok valódiságáért, a téves, hiányos és elévült adatok következményeiért önállóan felel. A hiányosan, olvashatatlanul kitöltött, valamint áthúzott adatok a Hűségprogramban nem vehetők figyelembe.
A Müpa fenntartja a jogot, hogy a Müpa+ hűségprogram jelen Általános részvételi feltételeinek betartását ellenőrizze. A feltételek be nem tartása esetén a Müpa fenntartja a jogot, hogy bármilyen, a Résztvevőnek járó aktuális vagy folyamatban lévő előny biztosítását felfüggessze vagy érvénytelenítse, illetve, hogy a Résztvevő Müpa+ hűségkártyáját deaktiválja és a Résztvevő hűségprogramtagságát véglegesen megszüntesse.  

3.3 Kilépés a Müpa+ hűségprogramból 
A kilépést kezdeményezheti online a hírlevelek végén található Leiratkozás linkre kattintva megnyíló felületen vagy a honlapon a személyes fiókjába belépve a Hűségprogram menüpontban található „Megszüntetem a tagságomat” feliratra kattintva. A kilépési döntés mérlegelésére, esetleges visszavonására 48 óra áll rendelkezésre, melyről e-mailes értesítést küldünk. A fenti időtartam letelte utáni napon a Résztvevő Müpa+ hűségprogram tagsága megszűnik. A Müpa honlapjára történő belépés ezt követően is biztosított a honlap regisztráció megtartásával. Ennek a fióknak a megszüntetése a Beállítások menüpontban a „Felhasználói fiók törlése” feliratra kattintva lehetséges.
A Hűségprogramból történő kilépés történhet személyesen is az erre a célra szolgáló formanyomtatvány kitöltésével a Müpa jegypénztáraiban vagy információs pultjánál. A kilépés kérvényezhető az info@mupa.hu címre küldött írásbeli nyilatkozattal is.

4. Hűségpontok szerzésének módja

4.1 A pontok számítása és összegyűjtése
A Résztvevő által vásárlásai során összegyűjtött pontok beszámítása:
A személyes vásárlások során keletkező hűségpontok felírásához, a kártya tulajdonosának kártyáját a jegypénztárnál minden alkalommal be kell mutatnia.
Otthon hagyott kártya esetén a Résztvevő kérésére a pénztárban a természetes azonosító adatok (név, email, cím, telefon) ellenőrzését követően kerülhetnek jóváírásra a vásárlás után járó hűségpontok.
A Hűségprogramhoz történő csatlakozást megelőző vásárlások összege nem kerül figyelembevételre.
A Müpa+ hűségkártya felmutatása, illetve a Résztvevő személyes beazonosítása nélkül történt vásárlások utáni hűségpontok nem kerülnek jóváírásra.
A honlapon nem belépett státuszban, tehát nem Müpa+ hűségprogramtagként történt vásárlások után a pontok utólagos jóváírása nem lehetséges. 
Hűségpontok felírása a Müpa saját (állandó és ideiglenes) jegypénztáraiban, illetve a www.mupa.hu honlapon történik. Hűségpontokat kizárólag a Müpa saját rendezésű előadásaira, illetve a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek és a Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál programjai után adunk, függetlenül attól, hogy mely helyszínen kerül megrendezésre az adott esemény.
A pontok gyűjtése az alábbiak szerint történik:

 • Előadásonként maximum 8 db jegy vagy bérlet vásárlásakor 1 hűségpont kerül jóváírásra minden megkezdett 100 Ft vásárlási összeg után. Az előadás után járó hűségpontokról a honlapon a Jegyvásárlás gomb alatt található információ.
 • A családi és ifjúsági programok esetében minden megkezdett 100 Ft vásárlási összeg után 2 hűségpont kerül jóváírásra. 
 • A Hűségprogram keretében előzetesen kiválasztott, és a honlapon a Hűségprogram menüpontban is feltüntetett előadásokra szintén 2 hűségpont jár minden megkezdett 100 Ft vásárlási összeg után (duplapontos ajánlatok).
 • Eseti ajánlatok alapján az adott ajánlatban meghatározott egyedi feltételekkel és/vagy emelt számban is szerezhetőek hűségpontok.
 • Müpa-ajándékutalvány vásárlása esetén a vásárolt összérték után szintén 1 hűségpont kerül jóváírásra 100 Ft vásárlási részösszegenként.
 • Amennyiben a megajándékozott személy szintén Müpa+ hűségprogramtag (és nem azonos a Résztvevővel) saját Müpa+ hűségkártyájára az ajándékutalvánnyal vásárolt jegyek, illetve bérletek után szintén 1 hűségpont kerül jóváírásra 100 Ft vásárlási részösszegenként.

A Résztvevő által összegyűjtött pontok kereskedelmi értékkel nem bírnak, nem átruházhatóak, illetve nem örökölhetőek. Pontot, és a Hűségprogram szolgáltatásait pénzért közvetlenül megvásárolni nem lehet.

4.2 A pontok felírása és megjelenítése
A gyűjtött pontok személyes vásárlás esetén a vásárlást követően közvetlenül, de legfeljebb 3 munkanapon belül kerülnek jóváírásra.
Az online vásárolt jegyek esetén már a kosárban láthatók a vásárolt előadások után járó pontok, melyek a tranzakció befejezése után kerülnek jóváírásra.
A Résztvevő mind a személyes, mind az online vásárlások után felírt pontokról e-mailben kap értesítést, amely aktuális pontegyenlegét is tartalmazza.
A Résztvevő az e-mailben kapott értesítésen kívül bármikor megismerheti az összegyűjtött pontjai számát:

 • Egyszerű kérés alapján a legközelebbi Müpa jegypénztárban vagy az információs pultnál
 • A www.mupa.hu honlapra bejelentkezett Résztvevő a Hűségprogram menüpontban, személyes oldalán.

A hűségpontok által eredményezett szintlépésről a Résztvevő 24 órán belül kap értesítést e-mailben. Az újonnan elért szint által biztosított jegyárkedvezmény az értesítést követő tranzakciók során érvényesíthető. Az új szint szolgáltatásai is az értesítést követően vehetők igénybe.

4.3 A pontok érvényessége
Minden hűségpont addig érvényes, amíg a következő szint ponthatárának elérésekor a szint megszerzéséhez szükséges pontmennyiség beváltásra nem kerül. A szintlépésre fel nem használt hűségpontok mindaddig érvényben maradnak, ameddig egy következő szintváltásnál nem kerülnek felhasználásra. 
A hűségpontok az aktuális hűségszinttel együtt kizárólag a Hűségprogramból történő kilépés esetén törlődnek automatikusan és veszítik el ezáltal érvényességüket.

5. A Müpa+ hűségprogramhoz csatlakozással kapcsolatos szolgáltatások

5.1 A Müpa+ hűségprogram keretében szerzett pontok felhasználásának szabályai; a hűségszintek érvényessége
A Résztvevő a belépéssel a Hűségprogram alapszintjére kerül. A Résztvevő időkorlát nélkül ezen a szinten tartózkodik, amíg vagy az ezüst szinthez szükséges 500 pontot összegyűjti, vagy a Hűségprogramból történő kilépés mellett dönt, illetve tagságát a Müpa - a jelen Általános részvételi feltételek megszegése miatt - megszünteti.
Az összegyűjtött pontok ezüst, arany és platina szintekre és ezekhez rendelt kedvezmény-, illetve szolgáltatáscsomagokhoz juttatják a Résztvevőt. Minden elért szint szolgáltatásai és kedvezményei a megszerzés napjától számított 380 napon (=365+15 ajándék nap) át kerülnek biztosításra. Amennyiben a Résztvevő – az összegyűjtött pontok alapján – ennél rövidebb idő alatt egy következő szintre lép, annak szolgáltatásai a megszerzés napjától számított 380 napig érvényesek.
Egy-egy szint ponthatárának elérésekor az annak megszerzéséhez szükséges hűségpontok automatikusan beváltásra kerülnek és a következő szint eléréséhez szükséges pontok gyűjtése ismét elölről kezdődik. (Az adott szint megszerzéséhez szükséges pontmennyiség feletti hűségpontok továbbra is rendelkezésre állnak.) 
Amennyiben a Résztvevő egy adott szinten a garantált 380 napon belül összegyűjti a következő szint eléréséhez szükséges pontmennyiséget, akkor csak a két szint közötti pontkülönbözet kerül beváltásra.
Amikor a Résztvevő egy bizonyos kedvezményszinten továbblépés nélkül eltölt 380 napot, az utolsó napon a rendelkezésre álló hűségpontjai alapján elérhető legmagasabb hűségszintre kerül a következő 380 napra. Ennek a szintnek a pontértéke az összegyűjtött pontjaiból beváltásra kerül.
Eseti ajánlatok alapján a hűségpontok más irányú felhasználása is lehetséges, az ajánlatban meghatározott feltételek szerint.
 

5.2 A Müpa+ hűségprogramhoz csatlakozás révén a Résztvevő az alábbi előnyökben részesül:

Alapszint: a belépéstől 499 pontig

 • eseti kedvezményes jegyvásárlás
 • dupla hűségpontos ajánlatok
 • 10% vásárlási kedvezmény a Vince Könyvesboltban
 • 10% kedvezmény a P’Art Kávéház és Bisztró éttermi szolgáltatásaira, legfeljebb 4 főre
 • 7% vásárlási kedvezmény a Rózsavölgyi CD-boltban 
 • 7% vásárlási kedvezmény az Ethnosound Hangszerboltban
 • a honlapon elérhető hang- és videófelvételek megtekintése
 • rendszeres hírlevél a Hűségprogrammal és a Müpával kapcsolatos aktualitásokról
 • pontjainak, jegyeinek, adatainak áttekintése a honlapon személyes aloldalán
 • Teremről teremre - Müpa épületlátogatás vezetéssel, díjtalanul, évi egy alkalommal
 • az adott hűségszinthez kapcsolódó eseti ajánlatok


Ezüst szint: 500 ponttól

 • 5% jegyvásárlási kedvezmény
 • bérlet-elővásárlás
 • jegy-elővásárlás a következő évadra (Met-jegyek kivételével)
 • műsorkalauzok eljuttatása postai úton (igény szerint)
 • Színeink – Müpa-pillanatképek Müpa+ hűségprogramtagoknak
 • OrgonaExpedíció – ismerkedés a Müpa orgonájával, díjtalanul, évi egy alkalommal
 • az adott hűségszinthez kapcsolódó eseti ajánlatok


Arany szint: 1500 ponttól

 • 10% jegyvásárlási kedvezmény
 • elővásárlás a Metropolitan-közvetítésekre
 • eseti jegy-elővásárlás kiemelt előadásokra
 • várólista teltházas koncertek estén
 • tárlatvezetés a Ludwig Múzeumban
 • OrgonaExpedíció Extra - látogatás a Müpa orgonájában évente egyszer
 • az adott hűségszinthez kapcsolódó eseti ajánlatok


Platina szint: 3500 ponttól

 • 15% jegyvásárlási kedvezmény
 • parkolás Platina parkolóhelyeken a mélygarázs –1 szintjén (regisztrációval, limitált számban) jeggyel látogatott előadások és Müpa+ események alatt
 • belépés a Mastercard Pezsgőbárba (üdvözlő ital, kiemelt étel- és italkínálat)
 • eseti főpróba látogatás
 • eseti meghívás zárt körű eseményekre
 • megjelenés névvel a Müpa+ hűségprogram platina szintű tagjaként az évados kiadványban (igény szerint)
 • Műhelytitkok
 • az adott hűségszinthez kapcsolódó eseti ajánlatok

Minden magasabb szint magában foglalja az előző szintek nevesített szolgáltatásait. 
Az egyes szintekhez tartozó százalékos jegyvásárlási kedvezmények nem összevonhatók.
Az egyes szintekhez tartozó jegyárkedvezmények előadásonként 4 db jegyre érvényesíthetők, kizárólag a Müpa jegypénztáraiban, illetve a www.mupa.hu honlapon vásárolt, a Müpa saját rendezésű előadásaira, illetve a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek és a Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál programjaira szóló jegyekre vonatkozóan.
Az egyes szintek biztosította százalékos jegyárkedvezmények bérlet, illetve Müpa-ajándékutalvány vásárlása esetén nem érvényesíthetők.
Az egyes szintekhez tartozó speciális programokon - annak típusától függően - egy kártyával legfeljebb két személy vehet részt.
A kedvezmények egymással és a Müpa egyéb kedvezményeivel nem összevonhatók.
 

5.3 A Müpa+ hűségprogram egyes szintjeihez tartozó alábbi szolgáltatások igénybevételéhez a honlapon előzetes jelentkezés szükséges:

 • valamennyi, a Résztvevők számára szervezett program
 • a mélygarázsban a Platina parkolóhelyek
 • várólista a teltházas koncertekre visszamondott jegyekre
 • kiadványok postai kiküldése
 • megjelenés platina résztvevőként a Müpa évados kiadványában


5.4. A Mastercard Pezsgőbár használati feltételei platina szinten

A Müpa 3. emeletén található Panoráma teraszon, az esti előadások napjain nyitva tartó Mastercard Pezsgőbárba 1 fő, a Müpa+ hűségprogramban platina szintet elért felnőtt látogatónk és 1 fő vendége, valamint a velük érkező 18 év alatti gyermekek jogosultak belépni Müpa+ kártyájuk felmutatásával este 17 órától az első szünet végéig.

A Mastercard Pezsgőbárban a belépéskor átvett kupon ellenében egy pohár pezsgő vagy alkoholmentes ital elfogyasztására jogosultak, napi egy alkalommal.

A Pezsgőbár személyzete jogosult megtagadni a belépést és a tartózkodást abban az esetben, ha a belépni kívánó látogató vélelmezhetően ittas, bódult állapotban van, vagy nem elfogadható módon viselkedik, ideértve, de nem kizárólag, ha a MÜPA házirend vonatkozó rendelkezéseit megszegi. 

A Pezsgőbár személyzete jogosult a további belépést korlátozni, amennyiben a tűzvédelmi előírások figyelembevételével meghatározott létszám elérte a maximumot. 

Tilos bármiféle enni- es innivalót kivinni a Pezsgőbár területéről és behozni annak területére. Gyerekek és csecsemők kizárólag szülői felügyelettel tartózkodhatnak a Pezsgőbár területén. Abban az esetben, ha a vendégek viselkedésükkel más vendégek nyugalmát zavarják, a Pezsgőbár személyzetének és a Müpa munkatársainak is jogában áll felszólítani a vendégeket a Pezsgőbár területének elhagyására.

A Pezsgőbár területén mindenki a saját felelősségére tartózkodik, az általa – vagy a felügyelete alatt álló kiskorú által – okozott bármely személyi sérülésért, anyagi kárért köteles közvetlenül felelni. Üzemeltető a Pezsgőbár használatát és oda való belépést korlátozni jogosult, amennyiben az Üzemeltető által megállapított várható időjárási vagy egyéb körülmények a korlátozást indokolják.

6. Kötelezettségek

6.1 A Résztvevő kötelezettségei
A Müpa+ hűségkártya személyre szóló és nem átruházható. Kizárólag a Résztvevő felel a saját Müpa+ hűségkártyájáért és kötelezi magát, hogy azt a jelen feltételeknek megfelelően használja. Kizárólag a Résztvevő felel kártyájának és elektronikus profiljának használatáért.
A Résztvevő kötelezi magát többek között – de nem kizárólagosan – arra, hogy:

 • csak egy Müpa+ hűségkártyát készíttet,
 • garantálja a Müpa számára a Hűségprogramhoz csatlakozáskor feltüntetett információk pontosságát,
 • biztosítja, hogy a Müpa felé kommunikált adatok, amelyek lehetővé teszik a Résztvevővel való kapcsolatfelvételt (postai cím, e-mail, stb.) biztonságosak, és azok felett a Résztvevő teljeskörű kontrollt gyakorol, azok használatát másnak nem engedi át,
 • haladéktalanul tájékoztatja a Müpát a személyes felhasználói fiókjának bármilyen nem engedélyezett használatát, az azonosító adatai biztonságát és titkosságát érintő bármilyen sérelem esetén a 7.1 cikkben leírt módon.

A Müpa kifejezetten kizárja a felelősségét a jogosulatlanul megszerzett kártya útján, vagy jogosulatlan harmadik személy tudomására jutott kapcsolattartási adatok útján vagy egyéb módon, a Résztvevő által a Hűségprogram keretében megszerzett előnyök, harmadik személy által történő engedély nélküli felhasználása esetén.

A Résztvevő tudomásul veszi, hogy a Müpa+ hűségkártya, illetve a Hűségprogram szolgáltatásainak jogellenes használata a Müpa elbírálása alapján maga után vonhatja:

 • a Résztvevő Hűségprogramból történő kiléptetését,
 • a Hűségprogram leállítását, felfüggesztését.

6.2 A Müpa jogai és kötelezettségei
A Müpa kötelezi magát arra, hogy a Hűségprogrammal összefüggésben a tudomására jutott személyes adatokat a mindenkori Adatkezelési tájékoztatóban (www.mupa.hu/adatvedelem) foglaltaknak megfelelően kezeli.

A Müpa kötelezi magát, hogy mindent tőle elvárhatót megtesz annak érdekében, hogy megfelelő időben ellássa a Résztvevőt minden a Hűségprogramban őt megillető kedvezmény, illetve szolgáltatások igénybevételéhez szükséges információval.
A Müpa+ hűségprogramhoz csatlakozással a Résztvevő elfogadja az internet és egyéb (pl. telefon) hálózatok használatából adódó technikai korlátokat (a Hűségprogramot kezelő szerver válaszadási ideje, kapcsolat-szakadási kockázatok, és általánosságban minden, adatátvitellel kapcsolatos kockázat).
A Müpa kifejezetten kizárja a felelősségét különösen az alább felsorolt esetekben:

 • a hálózat hibás működése, amely akadályozza a honlap megfelelő működését,
 • bármilyen adat elvesztése,
 • bármilyen szoftver hibás működése,
 • bármilyen számítástechnikai vírus, üzemzavar, vagy meghibásodás következményei.
 •  

7. Értesítési kötelezettségek

7.1 Személyes adatok változása:
A teljes név (vezeték- és keresztnév), lakcím, elektronikus cím, megadott telefonszám, vagy bármilyen adat változását a lehető legrövidebb időn belül jelezni kell:

 • A Müpa információs pultjánál, vagy a Müpa jegypénztáraiban személyesen,
 • A Résztvevő személyes oldalán keresztül a www.mupa.hu honlapon,
 • Az info@mupa.hu címre küldött e-mailben.

A Müpa+ hűségprogramtagok által megadott e-mail-cím a kommunikáció legautentikusabb és legfontosabb csatornája, ezért annak megváltoztatására kizárólag az info@mupa.hu e-mail címre történt kérelem megküldése révén van csak lehetőség.

A Müpa felhívja a figyelmet, hogy a Résztvevő felel minden általa megadott információ pontosságáért és felelőssége kizárólagos a hibás, nem teljes vagy elavult adat feltüntetésből eredő károkért.

7.2 Teendők a Müpa+ hűségkártya elvesztése és / vagy ellopása esetén:
A Müpa+ hűségkártya elvesztése és/vagy ellopása esetén a Résztvevő a lehető leghamarabb köteles erről a tényről értesíteni a Müpát.  Kártya elvesztése és/vagy ellopása esetén – amennyiben a Résztvevő személyesen igazolja magát a regisztrációkor megadott természetes adatok alapján – a régi kártyaszám érvénytelenítésre kerül és helyette új kártya és ehhez tartozó új kártyaszám kerül kibocsátásra.
A Jogosult megőrzi minden korábban szerzett pontját és egyéb előnyöket.

8. A Müpa+ hűségkártya félrevezető felhasználása, kártyával való visszaélés

A jelen Általános részvételi feltételek megszegése, a kártyatulajdonos vagy bármely harmadik személynek a Hűségprogramban való részvétellel összefüggésben gyakorolt visszaélése az érintett kártya visszavonását, és a hűségprogramtagság megszüntetését vonja maga után.
A jelen Általános részvételi feltételek megszegésével, jogosulatlan vagy visszaélésszerű gyakorlásával szerzett hűségpontok törlésre kerülnek.

9. A Müpa+ hűségprogram módosítása vagy leállítása

A Müpa jogosult bármikor megváltoztatni vagy megszüntetni a Hűségprogram rendszerét és a részvételi feltételeket anélkül, hogy döntését indokolnia kellene vagy az így keletkezett károk után kártérítést kellene fizetnie.
A Müpának jogában áll megváltoztatnia a pontszerzés feltételeit anélkül, hogy döntését indokolnia kellene vagy az így keletkezett károk után kártérítést kellene fizetnie.
A jelen Általános részvételi feltételeket a Müpa bármikor, a Résztvevő előzetes tájékoztatása nélkül jogosult módosítani, amit a Résztvevő a Hűségprogramban történő további részvétellel elfogad. Az érvényes Általános részvételi feltételek a www.mupa.hu honlap Hűségprogram menüpontjában olvashatók. 

10. Teljesség

Amennyiben az Általános részvételi feltételek egy vagy több rendelkezése semmis vagy érvénytelen valamely törvény, szabályozás alkalmazása vagy valamely illetékes bíróság jogerős döntése következtében, a többi rendelkezés továbbra is érvényes és hatályos marad. A Müpa mindent megtesz annak érdekében, hogy az ilyen rendelkezést, amint lehetséges, a jelen feltételek szelleméhez legközelebb álló másik érvényes és hatályos rendelkezéssel váltsa fel.
Az a tény, hogy az egyik Fél nem követelte, állandó vagy ideiglenes jelleggel, a jelen feltételek bármely pontjának alkalmazását, semmilyen esetben nem jelenti az abban a pontban foglaltakról való lemondást.

11. Alkalmazandó jog / Jogviták

A jelen Általános részvételi feltételek értelmezése és alkalmazása során kizárólagosan a magyar jog az irányadó.