A 2021/22-es évad

Rendkívüli időket élünk, ám van, ami nem változik: a 2021/22-es évad második felében is világsztárok és a hazai kulturális élet olyan kiválóságai váltják egymást a Müpa színpadain, mint Christian Thielemann, Jacob Collier, Pat Metheny, Joyce DiDonato és az Il Pomo d’Oro, Baráth Emőke és Philippe Jaroussky, René Pape, Müller Péter Sziámi, Cyrille Aimée, a Sarah McKenzie Group és Bolla Gábor, a Yellowjackets és a WDR Big Band, vagy Rolando Villazón.

Az évad második felében jól ismert fesztiváljaink, a Jazz Showcase, a Budapesti Wagner-napok vagy a Régizene Fesztivál mellett közkedvelt irodalmi és zenés sorozataink is folytatódnak, izgalmas újcirkusz- és táncelőadásokkal bővül a kínálat, a Müpamozi a magyar film 120 éves történetének meghatározó filmjeiből válogat, és újabb kihagyhatatlan közvetítésekkel jelentkezik a New York-i Metropolitan Opera
Idézze fel a már bejelentett programokat, és lapozza át online a teljes évad kiemelt eseményeiről szóló kiadványunkat! 

 

Az évad második felének már bejelentett és új programjaira, valamint a Metropolitan-közvetítésekre az elővásárlás a Müpa+ hűségprogram platina szintű tagjai számára 2021. november 2-án, kedden 10 órakor, az arany szintű tagok számára pedig november 3-án, szerdán 10 órakor kezdődik, amelyhez november 4-én 10 órától az ezüst szint tagjai is csatlakozhatnak. A hűségprogram alapszintű tagjai és a nagyközönség számára november 5-én, pénteken 10 órától nyílik meg a jegyvásárlás lehetősége.

Tartson velünk 2022-ben, és találja meg a kedvenceit minden műfajból az alábbi listát áttekintve vagy programnaptárunkban válogatva!