Budapesti Wagner-napok 2017

Művészeti vezető és vezényel: Fischer Ádám

Az elmúlt évtől már évtizedes tapasztalattal bíró Budapesti Wagner-napok impozáns egyenleget vonhat: a „Duna-parti Bayreuth” az elmúlt évtizedben az úgynevezett teljes bayreuthi kánont, vagyis a szerző életében a Zöld dombon bemutatott mind a tíz operát színre vitte. 

A szcenírozott előadásokon a legkiválóbb Wagner-énekesek lépnek fel évről évre, többek között Waltraud Meiert, Evelyn Herlitziust, Linda Watsont, Annette Dascht, Christian Franzot, Gerhard Siegelt, Walter Finket, Iréne Theorint, Robert Dean Smith-t, Jay Hunter Morrist, Elisabet Stridet, James Rutherfordot, Bo Skovhust, Matti Salminent hallhattuk itt az elmúlt években. Az előadások Wagner eredeti elképzelései szerint valódi összművészeti élményt nyújtanak, amelynek középpontjában a mester erőteljes zenéje áll. A világhírű eseménysorozat művészeti vezetője és karmestere a Kossuth-díjas Fischer Ádám. A Nibelung gyűrűje négy grandiózus alkotása és a Parsifal mellett, 2017-ben koncertszerű előadásban új produkcióként a Rienzi is színre kerül a Budapesti Wagner-napokon.

 

 

Wagner-bérlet

Bérletár: 18 000 Ft, 32 700 Ft, 44 700 Ft, 59 700 Ft, 68 700 Ft

Bérletvásárlás

Ehhez a bérlethez személyes vásárláskor, vagy az interneten vásárolt bérletek átvételekor a jegypénztárban választható egy „Wagner: Parsifal” előadás is, 20% kedvezménnyel:

A nibelung gyűrűje

További Wagner-előadások