Budapesti Wagner-napok 2017

Művészeti vezető és vezényel: Fischer Ádám

Az elmúlt évtől már évtizedes tapasztalattal bíró Budapesti Wagner-napok impozáns egyenleget vonhat: a „Duna-parti Bayreuth” az elmúlt évtizedben az úgynevezett teljes bayreuthi kánont, vagyis a szerző életében a Zöld dombon bemutatott mind a tíz operát színre vitte. 

A szcenírozott előadásokon a legkiválóbb Wagner-énekesek lépnek fel évről évre, többek között Waltraud Meiert, Evelyn Herlitziust, Linda Watsont, Annette Dascht, Christian Franzot, Gerhard Siegelt, Walter Finket, Iréne Theorint, Robert Dean Smith-t, Jay Hunter Morrist, Elisabet Stridet, James Rutherfordot, Bo Skovhust, Anja Kampét, Johan Bothát, Matti Salminent hallhattuk itt az elmúlt években. Az előadások Wagner eredeti elképzelései szerint valódi összművészeti élményt nyújtanak, amelynek középpontjában a mester erőteljes zenéje áll. A világhírű eseménysorozat művészeti vezetője és karmestere a Kossuth-díjas Fischer Ádám. A nibelung gyűrűje négy grandiózus alkotása és a Parsifal mellett, 2017-ben koncertszerű előadásban új produkcióként a Rienzi is színre kerül a Budapesti Wagner-napokon.

 

 

Wagner-bérlet

Bérletár: 18 000 Ft, 31 065 Ft, 32 700 Ft, 42 465 Ft, 44 700 Ft, 56 715 Ft, 59 700 Ft, 68 700 Ft

Bérletvásárlás

Ehhez a bérlethez személyes vásárláskor, vagy az interneten vásárolt bérletek átvételekor a jegypénztárban választható egy „Wagner: Parsifal” előadás is, 20% kedvezménnyel:

A nibelung gyűrűje

További Wagner-előadások