Alkosd meg a saját Müpa Playlisted!

2016. március 31.

Mostantól még több Müpa élményben lehet részed a Spotify segítségével. Néhány egyszerű lépésből elkészítheted a saját playlistedet, amin csupa olyan előadó szerepel, akik a Müpában lépnek fel, vagy valamely művük elhangzott már a hangversenyterem falai közt. Nem kell mást tenned, mint a linkre kattintva a felkínált dalokból kiválasztani a neked legjobban tetszőt, mi pedig összerakjuk az ízlésednek legjobban megfelelő playlistet, amit rögtön el is mentük a Spotify fiókodba. Így bármikor újra meghallgathatod vagy ha szeretnél, akár újat is készíthetsz. 

Ráadásul, ha mindezt március 31. és április 14 között teszed, esélyed van megnyerni a 10 db MOJO vezeték nélküli bluetooth hangszóró egyikét is. Ehhez mindössze meg kell tippelned, hogy hány előadás volt összesen a Müpa első 10 évadában. A játék április 14-én délben zárul, a nyerteseket e-mailben értesítjük, illetve a 10 legközelebb tippelő névsorát árpilis 14-én 20 órától a Müpa Playlist főoldalán is megtalálod.

A Müpa Playlist természetesen a játék után is elérhető lesz, így mindig készíthetsz magadnak új listát, ha friss zenei élményekre vágysz.