Újranyit a Müpa: elindult a jegyértékesítés a nyár és a 2021/22-es évad különleges programjaira

2021. június 10.

Végre eljött a várva várt pillanat, amikor újra megnyílnak a Müpa kapui a nézők előtt, hogy végre ismét együtt, élőben élvezhessük a hamisítatlan Müpa-élményt. A nyári újranyitás alkalmából izgalmas program várja a közönséget júniusban és júliusban: érkezik a lenyűgöző lett operadíva, Elīna Garanča, de az újcirkusz és a jazz rajongóinak is tartogatunk meglepetéseket. 

NYÁRI PROGRAMKÍNÁLATHOZ

Rendkívüli időket élünk, ám van, ami nem változik: a 2021/22-es évadban is világsztárok és a hazai kulturális élet olyan kiválóságai adják egymásnak a színpadot a Müpában, mint Zubin Mehta, Anna Netrebko, Christian Thielemann, Anoushka Shankar, Baráth Emőke, Snétberger Ferenc, Valerij Gergijev, Jacob Collier, Joyce DiDonato, Paavo Järvi, Pat Metheny, Avishai Cohen vagy Gyenyisz Macujev.

Különlegesség, hogy idén azoknak sem kell várniuk a jegyvásárlással, akik csak egy-egy előadásra szeretnének belépőt váltani, hiszen a 2021/22-es szezonra bérletet nem kínálunk: az egyes programokra önállóan válthatóak jegyek. Az új évad előadásaira több lépcsőben zajlik majd a jegyértékesítés, először az új évad idei, azaz 2021. december 31-ig megvalósuló programjaira nyílik meg a jegyvásárlás lehetősége. 2021. június 22-én, kedden 10 órától a Müpa+ hűségprogram platina szintű tagjainak biztosítunk elővásárlási lehetőséget, amelyhez június 23-án 10 órától az arany szint, 14 órától pedig az ezüst szint tagjai csatlakozhatnak. A hűségprogram alap szintű tagjai és a nagyközönség számára június 24-én, csütörtökön 10 órától lesznek elérhetők a jegyek az új évad programjaira.

 

Közönségünk véleménye, biztonságérzete rendkívül fontos számunkra: hálásak vagyunk, hogy sokan kitöltötték az újranyitással kapcsolatos kérdőívünket, és megosztották velünk gondolataikat. Az ennek mentén kialakított működési rendről, a nyári időszakban az épületben ajánlott maszkviselésről házirendünkben olvashat.

 

A fokozatos és mindenki számára megnyugtató újranyitás során az együttműködésüket előre is köszönjük! Szeretettel várjuk vissza Önöket, találkozzunk a Müpában!