Müpa+ hűségprogram

Rövid útmutató a Müpa+ hűségprogramhoz

Belépés

 • A részvétel díjtalan, a belépés regisztrációhoz kötött.
 • A programban csak 18 év feletti természetes személyek vehetnek részt.
 • A regisztrációhoz szükséges adatok: név, e-mail cím, lakcím, születési év, telefonszám (lehetőleg mobil), preferált műfajok és jelszó (a honlapra történő belépéshez).
 • A csatlakozáshoz szükséges még: az adatvédelmi tájékoztató és a Müpa+ hűségprogram Általános részvételi feltételeinek elfogadása.
 • A tagok Müpa+ kártya használatára jogosultak. Hűségkártyájukat jegypénztárainkban vagy információs munkatársainknál igényelhetik személyesen. A kártya felmutatása a jegypénztári vásárlások, valamint a kedvezmények igénybevétele és a programok látogatása során szükséges. (A kódszámmal ellátott kártya a hűségprogramtag azonosítására szolgál, nem átruházható, és a hűségprogramban való részvétel végéig érvényes.)
 • A személyesen, regisztrációs lap kitöltésével jelentkezett résztvevők e-mailben kapják meg az értesítést a sikeres regisztrációról, és ezután hozhatnak létre jelszót a honlapra történő belépéshez. Online vásárláshoz és a Müpa+ programokra a honlapon keresztül történő jelentkezéshez elegendő a csatlakozáskor megadott e-mail-címmel és jelszóval bejelentkezni a honlapra.
 • Az interneten csatlakozó tagok a sikeres regisztrációs folyamat végén a honlapra belépve a Hűségprogram menüpontban, személyes aloldalukon tekinthetik át a hűségprogrammal kapcsolatos információkat.
 • A csatlakozáskor megadott e-mail-cím a kommunikáció legautentikusabb és legfontosabb csatornája, ezért annak későbbi megváltoztatására kizárólag az info@mupa.hu e-mail-címre küldött kérelem révén van csak lehetőség.

Működés

 • A program alapja a hűségpontok gyűjtése, amellyel különböző kedvezményszintek érhetők el.
 • Saját rendezésű előadásainkra történő jegy- vagy bérletvásárláskor minden megkezdett 100 forint elköltése után 1,  duplapontos ajánlataink esetén 2 hűségpontot írunk jóvá a résztvevők kártyáján.
 • Ehhez személyes vásárláskor elegendő a kártya bemutatása, míg online jegyváltáskor a vásárlást megelőzően be kell jelentkezni a honlapra.
 • Hűségpontokat kizárólag a Müpa saját rendezésű programjaira, illetve a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek és a Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál programjaira, előadásonként maximum 8 db jegy megvásárlása után adunk. (A Müpa saját rendezésű előadásai azok, amelyeknek honlapon feltüntetett rendezője a Müpa.) Az előadás után járó hűségpontokról a honlapon a Jegyvásárlás gomb alatt található információ.Hűségpontokat Müpa-ajándékutalvány vásárlása után is felírunk.
 • Hűségpontok felírása kizárólag a Müpa saját (állandó és ideiglenes) jegypénztáraiban illetve a www.mupa.hu, a bartoktavasz.hu és a lisztunnep.hu honlapokon vásárolt, a Müpa saját rendezésű előadásaira szóló jegyek után lehetséges.
 • Az összegyűjtött pontok egyre magasabb – Ezüst, Arany, Platina – hűségprogram-szintekre juttatják a résztvevőket. A magasabb szintek magukban foglalják az előzők szolgáltatásait is. 
 • A sikeres csatlakozással a résztvevők azonnal a hűségprogram első, azaz Alapszintjére kerülnek. Ezen a hűségszinten a pontok korlátlan ideig gyűjthetők, egészen az Ezüst szint 500 pontos határának eléréséig. Ekkor a résztvevők 500 pont automatikus beváltásával Ezüst szintre lépnek.
 • Minden elért szint szolgáltatásait és kedvezményeit a megszerzés napjától számított 380 napon (=365+15 ajándék nap) át biztosítjuk, kivéve, ha a résztvevő ennél rövidebb idő alatt egy magasabb kedvezményszintre lép.
 • Egy-egy szint ponthatárának elérésekor a ponthatárnak megfelelő pontösszeget automatikusan levonjuk. 380 napon belül történő szintlépéskor csak a két szint ponthatárának különbözetét vonjuk le.
 • Amikor a résztvevő egy bizonyos kedvezményszinten továbblépés nélkül eltölt 380 napot, az utolsó napon a rendelkezésre álló hűségpontjai alapján elérhető legmagasabb kedvezményszintre kerül a következő 380 napra. Ennek a szintnek a pontértéke az összegyűjtött pontjaiból beváltásra kerül.
 • A legmagasabb, Platina szint szolgáltatásait is a megszerzéstől számított 380 napon át garantáljuk. 380 nap elteltével a résztvevők az aktuális pontegyenlegükből megváltható legmagasabb hűségszintre kerülnek. 3500 pont összegyűjtésével és beváltásával a következő 380 napban ismét a Platina szint kedvezményeit élvezhetik. 
 • A pontok felírásáról, illetve a szintlépésről 24 órán belül e-mailben küldünk értesítést. Az új szint kedvezményeit és szolgáltatásait az e-mailben kapott értesítést követően lehet igénybe venni.
 • A résztvevők a hűségprogram személyre szabott tudnivalóit - az elért hűségszinthez tartozó szolgáltatásokat, pontgyűjtési naplót, regisztrációt a hűségprogram-eseményekre, az aktuális dupla hűségpontos ajánlatokat - a honlapra belépve a Hűségprogram menüpontban tekinthetik át.
 • A legújabb és aktuális hűségprogram-ajánlatokról és eseményekről a Müpa személyre szabott Müpa+ hírlevelében kapnak értesítést.
 • Az Ezüst, Arany vagy Platina hűségszintjének érvényességét mindenki követheti a honlapon személyes oldalán, illetve értesítő leveleink státusz rovatában.

A hűségszintek tartalma és szolgáltatásai

Alapszint, a belépéstől 499 pontig

 • Eseti kedvezményes jegyvásárlás: az ajánlatokról és a jelentkezés feltételeiről tájékoztató e-mailjeinkből értesülhet.
 • Dupla hűségpontos ajánlatok: a Hűségprogram menüpontban önálló oldalon tekinthetők át azok az előadások, amelyekre történő jegyvásárlás után az adott időszakban dupla mennyiségű hűségpontot írunk fel.
 • 10% vásárlási kedvezmény a Vince Könyvesboltban: Müpa+ kártyája felmutatásával az üzletben kapható valamennyi termékre, kivéve az akciós termékeket.
 • 10% kedvezmény a P’Art Kávéház és Bisztró éttermi szolgáltatásaira, legfeljebb 4 főre: Müpa+ kártyája felmutatásával 10% kedvezményre jogosult a P’Art Kávéház és Bisztró éttermi szektorában. Egy Müpa-kártyához kapcsolódóan legfeljebb 4 fő egy számlán szereplő fogyasztása esetén érvényesíthető a kedvezmény.
  A kedvezmény a Kávéházban történt fogyasztásra nem érvényesíthető. 
 • 7% vásárlási kedvezmény a Rózsavölgyi CD-boltban: a Líra Kiadó valamennyi üzletében 7% kedvezményt biztosít a Müpa+ hűségprogram-tagoknak minden termékre, kivéve az akciós termékeket. A Müpa épületében található üzletben a kedvezmény a Müpa+ kártya felmutatásával érvényesíthető, bármely Líra Könyvesboltban történő vásárláskor pedig a Müpa+ kártya felmutatásával ingyenesen Líra törzsvásárlói kártyát állítanak ki.
 • 7% vásárlási kedvezmény az Ethnosound Hangszerboltban: Müpa+ kártyája felmutatásával az üzletben kapható valamennyi termékre, kivéve az akciós termékeket.
 • A honlapon elérhető hang- és videófelvételek megtekintése: Önnek csak be kell lépnie a honlapra és a Multimédia menüpontban kiválasztania a teljes hosszában meghallgatható felvételeket. 
 • Rendszeres tájékoztató e-mail a hűségprogrammal kapcsolatos aktualitásokról: a hűségprogram-tagok számára speciális, személyre szabott információkat is tartalmazó elektronikus tájékoztató leveleket küldünk. Kérjük, azokat mindig kövesse figyelemmel. mert a tájékoztató üzenetek blokkolásával vagy meg nem nyitásával eleshet a hűségprogram kedvezményes ajánlataitól és a hűségprogram díjtalanul látogatható rendezvényeiről szóló információktól.
 • Pontjainak, jegyeinek, adatainak áttekintése a honlapon személyes aloldalán: amikor felkeresi a Müpa weboldalát, látogatását mindig kezdje a bejelentkezéssel. Ezt követően a Hűségprogram menüpontba kattintva bármikor áttekintheti az aktuális hűségszintjéhez tartozó szolgáltatásokat, a pontnaplóban követheti pontjainak alakulását és megtalál itt minden olyan eseményt is, amelyre a Müpa+ hűségprogram keretein belül regisztrálhat. Ugyanitt a „Dupla hűségpontos ajánlatok”-ra kattintva áttekintheti azokat a programokat, amelyekre dupla (azaz minden megkezdett 100 Ft után 2) hűségpontot szerezhet. A Hűségprogram menüpontból a bal oldali menüsorban található „Fiókom” alatt találja online vásárolt jegyeit. Korábban megadott adatait (e-mail címét kivéve) a Beállítások pontban változtathatja meg. E-mail címének változtatási igényét kérjük, mindig írásban jelezze az info@mupa.hu címen, és munkatársaink elvégzik a kért műveletet.
 • Teremről teremre - Müpa épületlátogatás vezetéssel, díjtalanul: Müpa+ tagsága évente egy alkalommal ingyenes részvételt biztosít 1fő (a kártyatulajdonos) részére a Müpát bemutató, munkatársaink által vezetett – a nagyközönség számára fizetős –sétán. A honlapon meghirdetett időpontokra előzetesen lehet regisztrálni. A belépéshez a Müpa+ kártya felmutatása szükséges.
 • Az adott hűségszinthez kapcsolódó eseti ajánlatok: az ajánlatokról és a jelentkezés feltételeiről tájékoztató e-mailjeinkből értesülhet.

Ezüst szint: 500 ponttól

 • 5% jegyvásárlási kedvezmény: a Müpa saját rendezésű előadásaira váltott jegyekre (előadásonként 4 db jegyre)
 • Bérlet-elővásárlás: évente egy alkalommal, a nagyközönségnek történő bérletértékesítés kezdete előtt
 • Jegy-elővásárlás a következő évadra (Met-jegyek kivételével): a bérletértékesítési időszakot követően, a következő szezonra szóló jegyekből elsőként csak a legalább Ezüst szintet elért hűségprogram tagok vásárolhatnak.
 • Műsorkalauzok eljuttatása postai úton (igény szerint): a küldésre történő regisztrációt követően a negyedévente megjelenő műsorkalauzokat postázzuk az Ön címére. A kézbesítést a Müpa+ aloldal „Kérek műsorkalauzt" gombjára kattintva lehet igényelni, illetve az igényelt szolgáltatást lemondani. 
 • Színeink – Müpa-pillanatképek hűségprogram-tagoknak: zártkörű események előzetesen meghirdetett programmal. A rendezvényre egy vendég hívható.
 • OrgonaExpedíció – ismerkedés a Müpa orgonájával, díjtalanul: Müpa+ tagsága évadonként egy alkalommal ingyenes részvételt biztosít 1fő (a kártyatulajdonos) részére a Müpa orgonáját bemutató – a nagyközönség számára fizetős –programon. A honlapon meghirdetett időpontokra előzetesen lehet regisztrálni. A partner számára a hűségszinthez tartozó kedvezménnyel váltható a programra jegy. A belépéshez a Müpa+ kártya felmutatása szükséges.

Arany szint: 1500 ponttól

 • 10% jegyvásárlási kedvezmény: a Müpa saját rendezésű előadásaira váltott jegyekre (előadásonként 4 db jegyre)
 • Elővásárlás a Metropolitan-közvetítésekre: a következő szezon Metropolitan-közvetítéseire elővásárlásban a legalább Arany szintet elért hűségprogram-tagok vásárolhatnak jegyeket, az e-mailes tájékoztatóban előzetesen meghirdetett idősávban.
 • Eseti jegy elővásárlás kiemelt előadásokra: a szezon közben műsorra tűzött, kiemelkedő előadásokra rövid, előzetesen meghirdetett időtartamú elővásárlási lehetőség a legalább Arany szintet elért hűségprogram-tagoknak
 • Várólista teltházas koncertek estén: a honlapra bejelentkezve a teltházas koncerteknél megjelenik egy regisztrációs lehetőség az esetlegesen visszamondott jegyekre, amelyekről a jegypénztár – a regisztráció sorrendjében – telefonon értesíti a várakozókat.
 • Tárlatvezetés a Ludwig Múzeumban: évadonként két alkalommal díjtalan tárlatvezetés a Ludwig Múzeum aktuális kiállításán, előzetes regisztrációval
 • OrgonaExpedíció Extra: exkluzív, kis csoportos látogatás a Müpa orgonájának belsejében, regisztrációval, évente egyszer

Platina szint: 3500 ponttól

 • 15% jegyvásárlási kedvezmény: a Müpa saját rendezésű előadásaira váltott jegyekre (előadásonként 4 db jegyre)
 • Parkolás Platina parkolóhelyeken a mélygarázs –1 szintjén (regisztrációval, limitált számban naponta legfeljebb egy előadásra) jeggyel látogatott előadások és Müpa+ események alatt: a mélygarázs -1 szintjén kialakított Platina-parkolóhelyekre a honlapon lehet regisztrálni az adott program aloldalán. A Platina szintű jegytulajdonosok számára a foglalás gomb 30 nappal a rendezvény napját megelőzően, az adott napon délelőtt 10:00 órakor jelenik meg, és - a rendelkezésre álló szabad helyek mértékéig - egészen a programot megelőző napon 23:59-ig vehető igénybe. (Szabad helyek esetén minden foglalás gomb 30 napon keresztül áll rendelkezésre, így pl. május 4-én a május 5. és június 3. közötti időszak programjaira lehetséges helyet foglalni, június 4-én a június 5. és július 4. közötti programokra.) A rendkívül kedvező be- és kihajtást biztosító helyek korlátozott számban (összesen 20 db) állnak rendelkezésre és a regisztráció sorrendjében vehetők igénybe.

  Kivételt képeznek azok a napok, amikor – a parkolót is érintő – zártkörű esemény miatt a parkolóhelyek nem elérhetők vagy az érintett esemény speciális jellegére tekintettel a Müpa a Platina parkolóhelyek egyedi – az adott esemény jellegét figyelembe vevő – eljárásban történő elbírálásáról dönt.
  A behajtás úgy történik, hogy a mélygarázs jobb oldali, -1 szintre vezető lehajtójánál (illetve előadás után a kihajtó sávban) a rendszám-felismerő automatika azonosítja a beregisztrált rendszámot és a sorompó felnyílik. 

  A kijelölt parkolóhelyeken a megadott rendszámot feltüntető tábla jelzi, hogy az adott gépjármű melyik helyet veheti igénybe. 
  Amennyiben az előadás napján válik indokolttá a regisztrált rendszám megváltoztatása, az erre vonatkozó igényt legkésőbb 4 órával az előadás kezdete előtt tudjuk fogadni az info@mupa.hu címen, vagy központi telefonszámunkon: +36 1 555 3000. 


  Érvényes foglalásait bármikor ellenőrizheti a Hűségprogram menüpontban a Parkoló foglalás alatt. A koncertet megelőző napon 23:59 óráig ugyanitt lehet a korábban megadott rendszámot módosítani vagy a foglalást törölni. Sikeres parkoló foglalás esetén az adott program oldalán ez áll: Ön érvényes parkolóhely foglalással rendelkezik erre az előadásra.
 • Belépés a Mastercard Pezsgőbárba (üdvözlő ital, kiemelt étel- és italkínálat): A Müpa 3. emeletén található Panoráma teraszon, az esti előadások napjain nyitva tartó Mastercard Pezsgőbárba 1 fő, a Müpa+ hűségprogramban platina szintet elért felnőtt látogatónk és 1 fő vendége, valamint a velük érkező 18 év alatti gyermekek jogosultak belépni Müpa+ kártyájuk felmutatásával, 17.00 órától az előadás első szünetének végéig.

  A Mastercard Pezsgőbárban a belépéskor átvett kupon ellenében egy pohár pezsgő vagy alkoholmentes ital elfogyasztására jogosultak, napi egy alkalommal.

  A Mastercard Pezsgőbár befogadóképessége korlátozott, ezért a rendkívüli érdeklődésre számot tartó programjaink esetében vendégeink zavartalan időtöltése és a tűzvédelmi előírások maradéktalan betartása érdekében a maximális létszám elérésekor a személyzet korlátozhatja a további belépést.

  A Mastercard Pezsgőbában látogatóinknak lehetőségük van sorban állás nélkül előrendelést leadni. Az előadás kezdete előtt eldönthetik, mit szeretnének fogyasztani a szünetben, a rendelés kifizetésekor kapott nyugtaszám segítségével pedig rögtön a szünet elején, a számnak megfelelő, földszinti Átriumban található asztalon megtalálják az előre kiválasztott ételeket és italokat. A szolgáltatást csak akkor vehetik igénybe a látogatók, ha az előadások szünettel játsszuk.
 • Eseti főpróba látogatás: meghívás (regisztrációval) a Müpa egy saját produkciójának zártkörű főpróbájára.
 • Eseti meghívás zártkörű eseményekre: a saját rendezésű programjainkhoz kapcsolódó háttér-eseményekre azon Platina szintet elért tagok kaphatnak meghívást, akik az előadást megtekintették; részvétel előzetes regisztrációval.
 • Megjelenés névvel a Müpa+ hűségprogram Platina szintű tagjaként az évados kiadványban: Platina szintet elért résztvevőinket a személyes oldalukon megadott hozzájárulásuk esetén, hűségük elismeréseként megjelentetjük a bérleteinket ismertető, ún. évados kiadványban.
 • Műhelytitkok: kiscsoportos backstage-látogatások, amelyek során a Müpa belső műhelyeit mutatjuk be az adott terület munkatársainak kalauzolásával

Minden magasabb szint magában foglalja az előzők szolgáltatásait. 

Az egyes szintekhez járó jegyárkedvezmény előadásonként 4 db, kizárólag a Müpa saját rendezésű előadásaira váltott jegyre érvényesíthetők.

A kedvezmények érvényesíthetőségére és a hűségpontok felírására vonatkozó információ a honlapon minden előadás oldalán, közvetlenül a jegyvásárlás gomb alatt olvasható. 

Az egyes szintekhez tartozó százalékos jegyárkedvezmények nem összevonhatók és a Müpa+ kedvezmény bérlet, illetve Müpa-ajándékutalvány vásárlása esetén nem érvényesíthető.
A hűségprogram kedvezményei a Müpa más kedvezményes ajánlataival nem összevonhatók.

Az alábbi szolgáltatások igénybevételéhez szükséges a honlapon előzetes regisztráció:

 • valamennyi, a hűségprogram-tagok számára szervezett program
 • a mélygarázs Platina parkolóhelyei
 • várólista a teltházas koncertekre visszamondott jegyekre
 • műsorkalauzok postai kiküldése
 • megjelenés Platina résztvevőként a Müpa évados kiadványában

Az egyes szintekhez tartozó programokon egy kártyával legfeljebb két személy vehet részt. A regisztráció a Hűségprogram menüpontban történik. A Müpa+ rendezvényekre a belépés (az előzetesen regisztrált résztvevők számára) díjtalan. A belépéshez a Müpa+ kártya felmutatása szükséges. 
A parkolás – a Platina parkolóhelyek kivételével – a Müpa+ rendezvények alatt díjköteles.

A részvétel és a működés részletes szabályai megtalálhatók a Müpa+ hűségprogram Általános részvételi feltételeiben.

További kérdéseit az info@mupa.hu címen fogadjuk.