Kortyoljon bele Wagnerbe! A Budapesti Wagner-napok ideje alatt minden érzékre igyekszünk hatni, ezért látogatóink idén először a Ring karakterei által ihletett, egyedi ízvilágú kézműves sörkülönlegességeket kóstolhatnak. A KARL Mikro-Sörfőzdével együttműködésben megálmodott limitált szériás, egyedi címkével ellátott italokat a Müpa büféiben lehet megvásárolni, a négyféle sör emellett kartondobozos kiszerelésben is elérhető lesz.

Találja meg kedvencét!

  • Siegfried – Erősre főzött, sötét aranyszínű, karakteres ízű világos duplabak sör (7%).
  • Sieglinde – Napraforgómézzel és mentalevéllel készült, felső erjesztésű világos sör (6,5%)
  • Freia – Gyömbéres-almás, belga jellegű búzasör, gyümölcsös illattal (9%)
  • Mime – Karakteresen keserű, de illatos, aromás IPA, mézzel és zabpehellyel (6,7%)

 

Matthias Oldag nagy sikert aratott Tannhäuser-rendezését végre DVD-formátumban is kézbe veheti a közönség, amelyet angol, német és magyar feliratozással élvezhetünk. A Rózsavölgyi CD és kottaboltban megvásárolható, 2018 júniusában rögzített kétlemezes felvételhez a Müpa+ hűségprogram regisztrált tagjai kártyájuk felmutatásával 7% kedvezménnyel juthatnak hozzá, a csomagolásban található kód segítségével pedig a Müpa honlapján keresztül HD-minőségben is elérhetik. Az extrák között többek közt a művészekkel készült interjúkat, illetve egy werkfilmet találunk.

Ajándéknak is ideális!

A Bohém Étterem ezúttal is fenséges fogásokkal járul hozzá a Wagner-napokhoz. Vendégeink az előadások egyórás szüneteiben finom falatokkal töltődhetnek a következő felvonásra. A férőhelyek korlátozott száma miatt váltsa meg vacsorajegyét elővételben, kedvezményesen!