Elindult a jegyvásárlás a 2023/24-es évad első programjaira

2023. április 19.

A 2023/24-es évad őszi-téli hónapjaiban számos visszatérő világsztárt köszönhet a Müpában a közönség, akik a megszokott bérletes konstrukciók helyett flexibilisebb rendszerben válthatják meg jegyeiket az új évad produkcióira.

Mások mellett Joshua Bell, Alan Gilbert és az NDR Elbphilharmonie, az Accademia di Santa Cecilia, Víkingur Ólafsson, a King’s Singers, a Wiener Sängerknaben, Elvis Costello, Cory Henry és Ludovico Einaudi is visszatér a Müpába az új évad első felében. Kiemelt figyelmet kap az évad zeneszerzőjének választott Orbán György életműve, és két izgalmas premierre is készül az évad együttesének választott Magyar Nemzeti Táncegyüttes.

Folytatódnak a Müpa népszerű irodalmi programjai, a Literárium és a Vers-estek, újabb fejezetéhez érkezik a Müpa Filmklub, és visszatérnek a kiemelkedő népszerűségnek örvendő tánc- és újcirkusz-produkciók, a közkedvelt Metropolitan-közvetítések, valamint az Európa legígéretesebb fiatal zenészeit bemutató Rising Stars sorozat is.

Az intézmény hagyományaihoz híven elsőként a Müpa+ hűségprogram tagjai kapnak lehetőséget az elővásárlásra. Április 19-én 10 órától a platina, 20-án, csütörtökön 10 órától az arany, 14 órától pedig az ezüst szint tagjai számára nyílik meg az elővásárlási lehetőség a meghirdetett programokra, míg az alapszint tagjai és a nagyközönség április 21-én, pénteken 10 órától válthatja meg belépőit.