Március 31-ig a Müpa a virtuális térben, online koncertközvetítésekkel várja a közönséget

2021. január 20.

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a Magyarország kormánya által meghozott rendelkezések figyelembevételével, a járványhelyzetre való tekintettel, művészeink és nézőink biztonságát szem előtt tartva 2021. március 31-ig a Müpa meghosszabbítja zárvatartását. Ebben az időszakban az épület látogatókat nem fogad, ám élőben streamelt koncertekkel, és különleges előadás-felvételekkel várjuk a nézőket online platformjainkon a Müpa Home közvetítéssorozat keretében.

A Müpa saját szervezésű programjaira vásárolt belépők árát visszatérítjük: jegyüket a már bevált módon ide kattintva, bérletben szereplő előadásra szóló jegyüket pedig ezen az oldalon tudják visszaváltani. Felületünkön kizárólag a Müpa saját produkcióinak jegyeit rögzíthetik, a befogadott, tehát nem saját szervezésű előadások jegyvisszaváltásának módjáról, kérjük, az előadás szervezőjénél érdeklődjenek.

A februári és márciusi programokkal kapcsolatos további információkért, illetve a Müpa Home közvetítéssorozat aktuális eseményeivel kapcsolatos hírekért, kérjük, kísérjék figyelemmel weboldalunkat, ahol a lehető leghamarabb megosztjuk majd a legfrissebb tudnivalókat.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük – vigyázzanak, vigyázzunk egymásra!