Bérletes jegyek visszaváltása

Kedves Látogatónk!

Tájékoztatjuk, hogy a 2020/21-es évad további bérletes előadásainak elmaradása miatt a teljes bérletet váltjuk vissza. Amennyiben bérletét még nem regisztrálta, az alábbi online űrlap kitöltésével megteheti a Müpa saját szervezésű rendezvényének elmaradása esetén, az utolsó előadástól számított 30 napon vagy a veszélyhelyzet végétől számított 30 napos határidőn belül. (Nem bérletben vásárolt jegyét ide kattintva tudja visszaváltani.) 


Hogyan működik a bérletes előadás jegyárának visszatérítése?

Az online leadott igény fogadását követően kiállítjuk a teljes bérletre vonatkozó, ilyenkor kötelező sztornószámlát. Amennyiben a bérletében olyan előadás is van, amely az ősz folyamán meg lett tartva, akkor a Müpa a megtartott előadás bérletes jegyárával csökkentett összeget téríti vissza. Erről minden esetben e-mailben tájékoztatjuk.

Kérdése van? Összegyűjtöttük a jegyvisszaváltással kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket

 

Tájékozódjon alábbi táblázatunkból a visszatérítendő összegekről! 

Mivel minden előadásunk más árkategóriába esik, a könnyebb tájékozódás érdekében most is elkészítettük az egy előadásra eső összegeket tartalmazó táblázatunkat: ebben megtalálja a megtartott produkciókra szóló jegyek árát, illetve a visszatérítés összegét.