Bérletvisszaváltás


Kedves Látogatónk!

A 2019/20-as évad hátralévő bérletes előadásai a veszélyhelyzet miatt sajnos nem valósulhatnak meg. Azonban annak érdekében, hogy a bérletvisszaváltás minél gördülékenyebb legyen, kifejezetten erre a célra létrehoztuk ezt a felületet, ezzel is megkönnyítve látogatóink dolgát. 

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy bérletet kizárólag ezen az online platformon váltunk vissza, az alábbi példa szerint. Amennyiben egy négy előadást tartalmazó bérletből egy koncert maradt el, a visszatérítendő összeg kiszámításakor nem a bérlet árát osztjuk néggyel, hanem az adott elmaradt produkció kedvezményes helyára jelenti a visszafizetendő összeget. Az egyes bérletekhez kapcsolódó eredeti helyárakat, a kedvezményt tartalmazó bérletárakat és a konkrét koncert(ek)re kiszámított összeget ide kattintva táblázatos formában is megtalálja.

A bérletek árának zökkenőmentes visszatérítéséhez kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és mi a célzottan erre a rendhagyó helyzetre kialakított online visszaváltási protokollunknak megfelelően a lehető leghamarabb elutaljuk Önnek az összeget. Felhívjuk figyelmét, hogy a bankjánál vezetett folyószámlája számlaszámát kell megadnia, webszámlára vagy alszámlára nem tudunk utalni. A türelmüket és együttműködésüket előre is nagyon köszönjük!


Kérdése van? Összegyűjtöttük a jegyvisszaváltással kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket.

* Kötelező