Bérletes jegyek visszaváltása

Kedves Látogatónk!

Nagy örömmel, körültekintő előkészületek után és szigorú biztonsági intézkedések mellett vágtunk neki a 2020/21-es évadnak, amely már eddig is számos emlékezetes pillanattal ajándékozott meg bennünket. Sajnos azonban most egy ideig újra nélkülöznünk kell a személyes találkozásokat: a Magyarország kormánya által meghozott rendelkezések figyelembevételével, és a járványhelyzetre való tekintettel 2021. január 31-ig a Müpa zárva tart. Az ezt követő időszakra tervezett produkciókkal kapcsolatos információkért, kérjük, térjen vissza oldalunkra később!

Belépőjét a már megszokott módon a kifejezetten erre a célra kialakított felületünkön, az alábbi online űrlap kitöltésével válthatja vissza a veszélyhelyzet elmúltát követő 30 napig. (Nem bérletben vásárolt belépőjét ide kattintva tudja visszaváltani.) 


Hogyan működik a bérletes előadás jegyárának visszatérítése?

Az online leadott igény fogadását követően kiállítjuk a teljes bérletre vonatkozó, ilyenkor kötelező sztornószámlát. A bérletbe tartozó további előadásokra szóló, bérletes kedvezménnyel csökkentett árú jegyeket kinyomtatjuk, és ezekhez egyesével, előadásonként számlát állítunk ki. Végül, a jegyeket a vonatkozó számlákkal együtt elküldjük a visszaváltás során megadott e-mail-címre, az elmaradt előadás értékét pedig visszautaljuk a megadott számlaszámra.

A fentiek előnye, hogy ha esetleg további előadások maradnának el, akkor egyszerűbben, a jegyvisszaváltás során már korábban alkalmazott folyamat szerint tudunk eljárni.

Kérdése van? Összegyűjtöttük a jegyvisszaváltással kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket

 

Tájékozódjon alábbi táblázatunkból a visszatérítendő összegekről! 

Mivel minden előadásunk más árkategóriába esik, a könnyebb tájékozódás érdekében most is elkészítettük az egy előadásra eső összegeket tartalmazó táblázatunkat: ebben megtalálja a megtartott produkciókra szóló jegyek árát, illetve a visszatérítés összegét.

 
* Kötelező