Rózsavölgyi CD és kotta bolt


A Müpában szerzett élményekhez kapcsolódó CD-k, DVD-k, megrendelésre kották, egyéb zenei ritkaságok megvásárolhatók az Előcsarnokban található Rózsavölgyi CD és kottaboltban.

A bolt kínálatban nagy választékban szerepelnek klasszikus és kortárs albumok, opera- és koncertfelvételek, jazz, nép-, és világzene, különleges hazai és külföldi könnyűzene, gyermek CD- és DVD-felvételek, továbbá balettek, portréfilmek híres előadóművészekről és zenei ismeretterjesztő sorozatok. 

A hangversenyeken elhangzó művek különböző felvételei, a fellépő zenekarok és szólisták CD-i egyedi kínálatban ugyancsak megvásárolhatók a koncertek napján.
 

Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig: 17–22 óráig, de legalább az esti előadás utolsó szünetének végéig
Szombat-vasárnap: 10–22 óráig, de legalább az esti előadás utolsó szünetének végéig, ha nincs délelőtti előadás, 17 órakor nyit.
Előadás nélküli napokon, a bolt zárva tart.


Telefon: +36 1 555 3368


 

 


A Müpa+ hűségprogram tagjai a boltban aktuálisan megvásárolható, nem kedvezményes áron kínált termékeket 7% kedvezménnyel vásárolhatják meg, továbbá Müpa+ kártyájuk felmutatásával a Líra franchise országos üzlethálózatához tartozó bármely üzletben Líra törzsvásárlói kártyát állítanak ki számukra, amellyel a Líra boltokban is 7% kedvezménnyel vásárolhatnak.