Mastercard Prémium Program

A Mastercard a kultúra és a művészet elkötelezett támogatójaként 2023 őszén stratégiai partnerséget kötött a Müpával. A hosszú távú együttműködés első lépéseként valósul meg az összetett szolgáltatáscsomagot kínáló Mastercard Prémium Program, amelyet a márka Gold, Platinum, World Elite és Üzleti Prémium kártyáinak birtokosai élvezhetnek, illetve amelynek egyes elemei a Müpa+ hűségprogram platina szintű tagjai számára is elérhetők.

Az igénybe vehető szolgáltatások körébe a jegyvásárlási kedvezményen, a VIP parkolófoglalási lehetőségen, valamint a programban részt vevők számára dedikált Concierge szolgáltatáson túl számos további exkluzív szolgáltatás tartozik majd, a Müpa Terasz büféje pedig megújult külsővel, Mastercard Pezsgőbárrá alakulva várja a program tagjait. 

Amennyiben Ön már tagja a programnak, az Önnek járó szolgáltatások és kedvezmények áttekintéséhez kérjük, lépjen be személyes fiókjába!

Amennyiben Ön is szeretne csatlakozni, és igénybe venni a fenti szolgáltatásokat, kérjük, a Mastercard erre kialakított oldalán érvényesítse kártyáját, majd kövesse az oldalon található instrukciókat!