Tájékoztatás a Müpa saját szervezésű előadásaira vásárolt jegyek visszaváltásáról

2020. március 28.

Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy a Müpa saját szervezésű, 2020. március 31-ig elmaradó előadásaira a mupa.hu oldalon vásárolt jegyek árát automatikusan visszatérítjük a tranzakció során használt bankkártyára.

Amennyiben Ön más módon – másik online felületen, személyesen a  Müpában, jegyirodában stb. – váltott belépőt előadásaink valamelyikére, kérjük, látogasson el a kifejezetten erre a célra létrehozott felületünkre, ahol a kért adatok kitöltésével és elküldésével hozzájárul a jegy(ek) árának a megadott bankszámlaszámra való elutalásához.

Felhívjuk figyelmüket, hogy banki technikai okok miatt minden áprilisi saját szervezésű produkcióra vásárolt jegyet kizárólag ezen az online felületünkön váltunk vissza.

 

Bérletes nézőinket később fogjuk értesíteni az őket megillető kompenzációról.

Kérjük kedves látogatóinkat, hogy a más szervezőhöz tartozó előadásokkal kapcsolatban az adott produkció szervezőjét keressék.

Ezúton szeretnénk arra kérni vásárlóinkat, hogy a fenti módokon éljenek a visszaváltással. Amennyiben mégis személyesen szeretnék visszaváltani belépőiket, akkor javasoljuk, a kormány által meghirdetett veszélyhelyzet elhárultát követő 30 napon belül tegyék ezt.

Ha további kérdése merülne fel, kérjük, hívja a +36 1 555 3000-es telefonszámot.