Tájékoztatás a Müpa saját szervezésű előadásaira vásárolt jegyek visszaváltásáról

2020. április 17.

Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy a Müpa saját szervezésű, 2020. március 31-ig elmaradó előadásaira a mupa.hu oldalon vásárolt jegyek árát automatikusan visszatérítjük a tranzakció során használt bankkártyára.

Amennyiben Ön más módon – másik online felületen, személyesen a  Müpában, jegyirodában stb. – váltott belépőt előadásaink valamelyikére, kérjük, látogasson el a kifejezetten erre a célra létrehozott felületünkre, ahol a kért adatok kitöltésével és elküldésével hozzájárul a jegy(ek) árának a megadott bankszámlaszámra való elutalásához.

Felhívjuk figyelmüket, hogy banki technikai okok miatt minden áprilisi, májusi, júniusi, és júliusi saját szervezésű produkcióra vásárolt jegyet kizárólag az alábbi online felületünkön váltunk vissza.

A bérletek – illetve az ezen belül elmaradt előadások – árának visszatérítésére is külön platformot hoztunk létre.

 

Kérjük kedves látogatóinkat, hogy a más szervezőhöz tartozó előadásokkal kapcsolatban az adott produkció rendezőjét keressék.

Ezúton szeretnénk arra kérni vásárlóinkat, hogy a fenti módokon éljenek a visszaváltással. Amennyiben mégis személyesen szeretnék visszaváltani belépőiket, akkor ezt legkésőbb a kormány által meghirdetett veszélyhelyzet elhárultát követő 30 napon belül tehetik meg.

Ha további kérdése merülne fel, kérjük, hívja a +36 1 555 3000-es telefonszámot, vagy írjon nekünk a jegypenztar@mupa.hu címre!