• 2. oldal / 162

Hírek

Elmarad a Magyar Állami Népi Együttes február 24-i online előadása

Sajnálattal tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy a Magyar Állami Népi Együttes Körtánc című produkciójának február 24-ére meghirdetett online közvetítése elmarad.

Tovább...

Lezajlott az első online Jazz Showcase – íme a zsűri és a közönség kedvencei

Vasárnap tizennegyedik alkalommal járták át a jazz hangjai a Müpa tereit, virtuálisan és élőben is. A Jazz Showcase idén a pandémiás helyzetre való tekintettel különleges körülmények közt került megrendezésre: a tehetségbörze fiatal zenekarainak előadását felvételről, míg a napot a 2008-as Jazz Showcase egyik felfedezettje, Subicz Gábor és zenekara, a Subtones élőben közvetített esti koncertje zárta.

Tovább...

Március 31-ig a Müpa a virtuális térben, online koncertközvetítésekkel várja a közönséget

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a Magyarország kormánya által meghozott rendelkezések figyelembevételével, a járványhelyzetre való tekintettel, művészeink és nézőink biztonságát szem előtt tartva 2021. március 31-ig a Müpa meghosszabbítja zárvatartását. Ebben az időszakban az épület látogatókat nem fogad, ám élőben streamelt koncertekkel, és különleges előadás-felvételekkel várjuk a nézőket online platformjainkon a Müpa Home közvetítéssorozat keretében.

Tovább...

Január 31-ig a Müpa épülete zárva tart, látogatókat nem fogad

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a Magyarország kormánya által meghozott rendelkezések figyelembevételével, és a járványhelyzetre való tekintettel 2021. január 31-ig a Müpa meghosszabbította zárvatartását, közönséget nem fogad, ám élőben streamelt koncertekkel, és különleges előadásfelvételekkel várja a nézőket online platformjain a Müpa Home közvetítéssorozat keretében.

Tovább...