• 2. oldal / 157

Hírek

Elmarad Roy Ayers koncertje

Értesítjük kedves látogatóinkat, hogy Roy Ayers 2020. október 7-ére tervezett koncertje elmarad. A megváltott jegyeket november 6-áig lehet visszaváltani, kizárólag a Müpa erre a célra kialakított online felületén.

Tovább...

A Müpa újra kinyitotta kapuit, fokozottan ügyelve a nézők és művészek biztonságára

Örömmel értesítjük kedves nézőinket, hogy augusztus 28-án a New Orleans Swingfesztivállal elkezdődött a Müpa 2020/21-es évada. Intézményünk 5 hónap után újra kinyitott, amit gondos előkészületek előztek meg, hiszen számunkra nézőink és művészeink biztonsága a legfontosabb.

Tovább...

Július 13-án újraindult az online jegyértékesítés: új őszi eseményekre is lehet belépőt váltani

Örömmel értesítjük kedves látogatóinkat, hogy július 13-tól újra lehet jegyet vásárolni a Müpa korábban bejelentett programjaira, illetve olyan nagyszerű újonnan meghirdetett előadásokra is, mint a Balázs Elemér Group és Nuria Rial koncertje, Oláh Kálmán szerzői estje és az Európa Kiadó lemezbemutatója.

Tovább...

Nagyszabású zeneműpályázatot hirdet a Müpa

A Müpa a 15., jubileumi évada alkalmából pályázatot hirdetett meg új zeneművek megírására, amelyre a jazztől a musicalen át a kórus- és nagyzenekari művekig összesen 13 zeneművészeti kategóriában várja minden 18. életévét betöltött, magát magyarnak valló pályázó munkáját. A műfaji kategóriától függően egy- vagy kétfordulós, anonim elbírálást követően a pályázat eredményhirdetésére legkésőbb 2020. december 16-án kerül sor.

Tovább...