• 2. oldal / 142

Hírek

Negyedszer volt buli a garázsban - ők voltak a közönség kedvencei

Szombaton negyedszerre nyíltak fel a Müpa sorompói, hogy egy estére underground klubbá változzon a mélygarázs. A rekordszámú jelentkező közül végül a 21 Gramm Akusztik, a Rien du Sol, a Verőköltő, a Peer Pressure, és a Gidnim’Rém kapta a legtöbb pontot a szakmai zsűritől, így ők léphettek fel a június 1-jei fesztiválon. A közönséget a fiatalok előtt a JETLAG melegítette be egy fergeteges hangulatú koncerttel. 

Tovább...

Újra elérhetőek a Müpa ajándékutalványai!

Örömmel értesítjük kedves látogatóinkat, hogy jegyrendszerünk sikeres fejlesztésének köszönhetően újra elérhetővé váltak ajándékutalványaink, amelyek online, illetve jegypénztárainkban vásárolhatóak meg. A Müpa ajándékutalványa minden alkalomra ideális meglepetés, ráadásul biztos, hogy örömet szerez vele, hiszen a megajándékozott maga választhatja ki, hogy mikor és milyen előadás(ok)ra váltja be azt. 

Tovább...

Szólunk, ha Spotifyon hallgatott kedvence a Müpába jön!

Playlistről a Müpába: újabb fejlesztéssel tesszük még kényelmesebbé a koncertlátogatást. Mostantól egyszerűen összekötheti müpa.hu-regisztrációját Spotify-fiókjával, így minden alkalommal, amikor olyan előadó lép fel nálunk, akit Ön a Spotify alkalmazásban követ, illetve rendszeresen hallgat, emailben értesítjük.

Tovább...

Elindult a jegyértékesítés a 2019/20-as szezon Metropolitan-közvetítéseire!

A New York-i Metropolitan Opera a legmagasabb technikai színvonalon, HD minőségben sugárzott élő közvetítéseinek 14. évadában három Puccini-opera, Massenet örökzöld Manonja, egy Berg- és egy Philipp Glass-mű, a Porgy és Bess, Wagner és A bolygó hollandi, egy virtuóz Händel- és egy ízig-vérig belcanto Donizetti-darab várja majd a közönséget a Müpa Előadótermében és Fesztivál Színházában.

Tovább...