• 2. oldal / 155

Hírek

Online fejlesztés miatt a bérlet- és jegyértékesítés átmenetileg szünetel

Kedves Látogatóink,
 
A Müpa a vírushelyzetre vonatkozó legfrissebb információk fényében továbbra is körültekintően és bizakodva készül a 2020/21-es évadra. Az őszi nyitás előkészületei folynak, a Müpa csapata minden erejével azon dolgozik, hogy a szakmai iránymutatásoknak megfelelően minden feltételt megteremtsen ahhoz, hogy művészeink és nézőink biztonságban, nyugodtan térhessenek vissza majd a Müpa falai közé.

Tovább...

Július 7-ig senki sem veszítheti el az aktuális szintjéhez tartozó kedvezményeket a Müpa+ hűségprogramjában

A Müpa ugyan a veszélyhelyzet miatt zárva tart, ám ebben a rendkívüli, emberpróbáló időszakban is kiemelten fontos számunkra a közönségünk, köztük leghűségesebb nézőink elégedettsége. Ezért úgy döntöttünk, hogy április 10-től az évad végéig, azaz 2020. július 7-ig befagyasztjuk a Müpa+ hűségprogram Platina, Arany és Ezüst szintjét, amely így negatív irányba nem mozdulhat, azaz a tagok akkor sem veszítik el aktuális szintjükhöz járó kedvezményeiket, ha időközben a hűségidejük lejárna, és esetleg még nem rendelkeznének az adott szint megtartásához szükséges pontmennyiséggel. 

Tovább...

Éjszaka szünetel a jegyvásárlás a honlapon

Értesítjük a Müpa honlapjának látogatóit, hogy június 19-én 22:00 órától néhány órán át technikai okok miatt szünetel a jegyvásárlás a weboldalon.

Tovább...

Színes és izgalmas: letölthető foglalkoztatófüzet a Müpától gyereknapra!

A kreatív alkotás sem hiányozhat ezen a mosolyokkal teli napon, amit egy különleges, letölthető és kinyomtatható foglalkoztatófüzettel teszünk még kellemesebbé. A letölthető kiadványban érdekes feladatok várják a gyerekeket a saját készítésű hangszerektől a színezőig.

Tovább...