• 2. oldal / 139

Hírek

Már lehet jelentkezni a 2019-es Garázsband Fesztiválra!

Március 6-tól lehet jelentkezni a Müpa egyik legkülönlegesebb fesztiváljára: június 1-jén ugyanis újra bulihelyszínné változik az épület mélygarázsa, ahol a fellépők idén is a legtehetségesebb fiatal zenekarok közül kerülnek ki. 

Tovább...

Műsorváltozás! Július 5-én és 7-én A Meztelen bohóc helyett a Párizs Éjjel kerül színpadra

Értesítjük kedves látogatóinkat, hogy a Recirquel Újcirkusz Társulat július 5-ére és július 7-ére meghirdetett A Meztelen Bohóc című előadása helyett a Párizs Éjjel című produkció kerül műsorra.

Tovább...

Parádés névsorral készül a nyárra a Müpa: Diana Krall, Marcus Miller és Charlotte Gainsbourg is érkezik

A 2018/19-es évadban már ez idáig is számos világsztár érkezett a Müpába, és ez a következő hónapokban sem lesz másként. Szerencsére a nyár eleji időszakban sem kell hiányolni majd a nagyágyúkat, rögtön hárman is érkeznek: első magyarországi fellépésre készül a francia énekes-színésznő Charlotte Gainsbourg, új albumával érkezik a műfaji korlátokat lazán átlépő, Grammy-díjas Marcus Miller és 2016 után visszatér a Müpába Diana Krall is, méghozzá igen illusztris társaságban.

Tovább...

Átadták a tizenkettedik Jazz Showcase díjait

Vasárnap este hatalmas örömzenéléssel zárult a tizenkettedik Jazz Showcase, a gálakoncert előtt pedig az idei tehetségbörze díjazottjait is kihirdették. A régió legrangosabb jazz-seregszemléjén ismét kilenc feltörekvő fiatal mutatkozott be a hazai és nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri, illetve a közönség előtt, akik a tavalyi évhez hasonlóan nemcsak a helyszínen, hanem online is leadhatták voksukat a kedvencükre.

Tovább...