• 2. oldal / 111

Hírek

Őket szerette legjobban a közönség a második Garázsband Fesztiválon

Többszáz fiatal bulizott péntek éjjel az immár másodszorra megrendezett Garázsband Fesztiválon, ahol a Müpa és a Ludwig Múzeum közös pályázatán nyertes fiatal zenekarok léptek fel. 

Tovább...

Elindult a jegyértékesítés a Müpa 2017/18-as szezonjának programjaira!

Jonas Kaufmann, Juan Diego Flórez, Rolando Villazón, Joyce DiDonato, Eötvös Péter, Ludovico Einaudi, Leonidasz Kavakosz és a Lipcsei Gewandhaus Zenekara, Rokia Traoré, Brains, Hiperkarma, Gyárfás István Trió, Kozma Orsi Quartet  – néhány név a következő szezonban a Müpában vendégeskedő világsztárok és kiváló hazai alkotók közül. Május 18-án indult az egyedi jegyértékesítés a Müpa 2017/2018-as évadának előadásaira, koncertjeire!

Tovább...

Jegyértékesítés a 2017/18-as szezon Metropolitan-közvetítéseire

A Müpa+ hűségprogram Arany és Platina szintű tagjai számára 2017. május 10-én 10 órakor, a hűségprogram Alap-, illetve Ezüst szintű tagjai és a nagyközönség részére május 11-én 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés A Met Live in HD 10. Müpa-évadának élő közvetítéseire és a műsorra tűzött ismétlésekre.

Tovább...

Április 25-től már hajóval is érkezhetnek a nézők a Müpába

Megnyílt a Müpa – Nemzeti Színház hajóállomás, így már menetrend szerint közlekedő hajójáratokkal is érkezhetnek a Müpa előadásaira látogatók. 

Tovább...