• 2. oldal / 152

Hírek

A Müpa zárva tart 2020. március 16-tól

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy Magyarország kormányának döntése értelmében, a megfogalmazott iránymutatást követve a Müpa a mai naptól kezdődően – egyelőre 2020. március 31-ig – az előadásait nem tartja meg, és 2020. március 16-tól a Müpa épülete, és valamennyi jegypénztára is zárva tart.

Tovább...

Születésnapi ajándék a 15 éves Müpától: a március 14-től regisztráció nélkül elérhető teljes médiatárunk!

Bár a szó szoros értelmében vett közös ünneplés a rendkívüli körülmények miatt ezúttal sajnos elmarad, kedves látogatóinknak mégsem kell lemondaniuk a Müpa-élményről. Március 14-től ugyanis mindenki számára megnyílik a Müpa digitális médiatára, ahol 80 HD-minőségű koncertfelvétel és több mint 40 irodalmi est felvétele tekinthető meg online, ezúttal regisztráció nélkül.

Tovább...

Tájékoztatás a koronavírusról

Kedves Látogatóink,

Magyarország kormányának döntése értelmében, a megfogalmazott iránymutatást követve a Müpa a mai naptól kezdődően – egyelőre 2020. március 31-ig – az előadásait nem tartja meg.

Tovább...

Indul az elővásárlás a 2020/21-es évad bérleteire

Sir Antonio Pappano és a római Santa Cecilia Akadémia Zenekara, Esa-Pekka Salonen és a Philharmonia Orchestra, Daniele Gatti és a Mahler Chamber Orchestra, Daniel Harding és a Bécsi Filharmonikusok, Víkingur Ólafsson, Elīna Garanča és Várdai István – csak néhány azok közül a világhírű előadók közül, akikkel a Müpa közönsége a 2020/21-es évadban találkozhat.

Tovább...