• 2. oldal / 107

Hírek

Csatlakozzon most hűségprogramunkhoz és duplázzon könnyedén!

Most különösen érdemes csatlakozni a díjtalan Müpa+ hűségprogramhoz, ahová minden látogatónkat szeretettel várjuk. A résztvevők a belépés után azonnal élvezhetik a kedvezményeket és a plusz szolgáltatásokat. Hűségpontok gyűjtésével pedig egyre magasabb, Ezüst, Arany, majd Platina szintekre léphetnek, amelyek 5-10-15% jegyvásárlási kedvezményt, további előnyöket és kényelmi szolgáltatásokat biztosítanak.

Tovább...

Újcirkusz testközelből – új 360 fokos videó

A Müpa weboldalán és közösségi oldalain július elseje óta érhető el egy olyan videó, amely 360 fokban engedi körbetekinteni a nézőket. A Wagner-napokról készült videó után most pedig már a cirkusz világába is bepillanthatnak a nézők, hiszen a Müpa második 360 fokos videója a Recirquel társulat közreműködésével készült. A 360 fokos videó egy előremutató kezdeményezés egyik első lépése, amellyel a Müpa a virtuális és kiterjesztett valóságon keresztül szeretné elérni az újdonságokra nyitott koncertlátogatóit. A 3 perces videó 10 kamera képéből állt össze, amelynek köszönhetően a néző 360 fokban, szinte testközelből csodálhatja meg a Recirquel artistáinak precízen kidolgozott mozdulatait. A felvételt összesen öt alkalommal kellett megismételni, amely nemcsak óriási koncentrációt és erőfeszítést, de bonyolult koreográfiát is igényelt az artisták részéről. 

Tovább...

Elmarad a ma esti Előhang

Tájékoztatjuk közönségünket, hogy a 2017. április 25-i Messiás.ma előadáshoz kapcsolódó, 18:00 órára tervezett Előhang előadás technikai okok miatt elmarad. 

Tovább...

Húsvéti nyitva tartás

Értesítjük kedves látogatóinkat, hogy a Müpa épülete és a jegypénztárak az ünnepek alatt megváltozott nyitva tartással várják az érdeklődőket.

Az online jegyértékesítés természetesen az ünnepek alatt is zavartalanul működik.

 

Tovább...