• 2. oldal / 118

Hírek

Élményekkel teli ünnepvárás a Müpa Kultúr Kültéren

Téli csodavilág a Müpánál: a tavaly nagy sikerrel debütáló Müpa Kultúr Kültér december 2-től ismét különleges programokkal teszi szebbé az ünnepvárást. Magával ragadó újcirkusz-produkciókkal és színházi előadásokkal, könnyűzenei koncertekkel, gyerekműsorokkal vár a Müpa Sátor, de a látogatók igazi téli örömöknek is hódolhatnak: forralt bort kortyolhatnak, illetve a Müpa Rádió zenéire korcsolyázhatnak. A december 2-től január 28-ig nyitva tartó valódi jégpálya a Müpába, a Müpa Sátorba, illetve a Ludwig Múzeumba váltott érvényes jeggyel ingyen használható. 

Tovább...

Szereplőváltozás a Jazzrajongók decemberi estjén

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a december 7-i Jazzrajongók esten az előzetesen meghirdetettektől eltérően Náray Erika vendége Sándor Pál filmrendező lesz. A Szeressétek Ódor Emiliát, Régi idők focija, Ripacsok, Szerencsés Dániel, Miss Arizona alkotója nem csak mint rendező, hanem mint humoros, ironikus, kedvesen közvetlen társasági ember, az LGT történetének krónikása is közönség elé lép.

Tovább...

Már MOL Bubi kerékpárokkal is megközelíthető a Müpa!

Vadonatúj MOL Bubi gyűjtőpont nyílt a Müpánál: így nem csupán autóval, villamossal és busszal, illetve az áprilisban nyílt hajóállomásnak köszönhetően menetrend szerint közlekedő hajójáratokkal, de augusztus 24-től akár a közbringarendszer zöld kerékpárjaival is érkezhetnek a Müpa előadásaira látogatók.

Tovább...

Milyen a Müpa - első látásra?

Különleges, új videósorozattal hangolódunk az új évadra – benne a legelső benyomások és kendőzetlenül őszinte nézői vélemények a 2017/18-as szezon programjáról és fellépőiről.

Tovább...