• 2. oldal / 143

Hírek

Elindult a Karc kritikaíró pályázat közönségszavazása

Lezárult a Müpa Karc kritikaíró pályázata, a zsűri idén is kiválasztotta a beérkezett pályaművek közül azt a tizenegyet, melyet közönségszavazásra bocsájt. A műfajilag színes listán egyaránt szerepelnek komolyzenei, jazz-, könnyűzenei és világzenei koncertek, valamint újcirkusz-előadások. A pályaművekre a Müpa honlapján lehet szavazni, a voksokat július 7-én éjfélig lehet leadni.

Tovább...

Negyedszer volt buli a garázsban - ők voltak a közönség kedvencei

Szombaton negyedszerre nyíltak fel a Müpa sorompói, hogy egy estére underground klubbá változzon a mélygarázs. A rekordszámú jelentkező közül végül a 21 Gramm Akusztik, a Rien du Sol, a Verőköltő, a Peer Pressure, és a Gidnim’Rém kapta a legtöbb pontot a szakmai zsűritől, így ők léphettek fel a június 1-jei fesztiválon. A közönséget a fiatalok előtt a JETLAG melegítette be egy fergeteges hangulatú koncerttel. 

Tovább...

Újra elérhetőek a Müpa ajándékutalványai!

Örömmel értesítjük kedves látogatóinkat, hogy jegyrendszerünk sikeres fejlesztésének köszönhetően újra elérhetővé váltak ajándékutalványaink, amelyek online, illetve jegypénztárainkban vásárolhatóak meg. A Müpa ajándékutalványa minden alkalomra ideális meglepetés, ráadásul biztos, hogy örömet szerez vele, hiszen a megajándékozott maga választhatja ki, hogy mikor és milyen előadás(ok)ra váltja be azt. 

Tovább...

Szólunk, ha Spotifyon hallgatott kedvence a Müpába jön!

Playlistről a Müpába: újabb fejlesztéssel tesszük még kényelmesebbé a koncertlátogatást. Mostantól egyszerűen összekötheti müpa.hu-regisztrációját Spotify-fiókjával, így minden alkalommal, amikor olyan előadó lép fel nálunk, akit Ön a Spotify alkalmazásban követ, illetve rendszeresen hallgat, emailben értesítjük.

Tovább...