• 3. oldal / 167

Hírek

Augusztus 20-án, 23-án és 24-én a Müpa zárva tart

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a Müpa épülete 2021. augusztus 20-án illetve augusztus 23-24. között nem látogatható, jegypénztárai zárva tartanak, valamint telefonos és online ügyfélszolgálata sem lesz elérhető.

Tovább...

Karmesterváltozás a Müpa augusztus 15-ei koncertjén – Rudolf Buchbinder és az Orchestra del Maggio Musicale Fiorentino

Sajnálattal tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy Zubin Mehta betegség miatt lemondta fellépését az Orchestra del Maggio Musicale Fiorentino augusztus 15-i koncertjén. 

Tovább...

Rövid szünet az online jegyértékesítésben

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a nyári időszakban informatikai rendszerünk és szervereink karbantartása zajlik, ebből kifolyólag július 26-28. között az online jegyértékesítés átmenetileg szünetel a mupa.hu honlapon. Ezt követően, július 29-től ismét az eddig megszokott módon vehetnek jegyeket weboldalunkon keresztül.

Tovább...

A Müpa épületének és jegypénztárainak nyári nyitvatartása

Értesítjük kedves látogatóinkat, hogy a minden szempontból rendhagyó 2020/21-es évad lezárultával a Müpa rövid nyári szünetet tart. A Müpa épülete és az épületben található jegypénztár 2021. július 5-től augusztus 8-ig zárva tart, az Andrássy út 15. szám alatt található jegypénztárunk azonban hétköznapokon 10:00 és 18:00 között várja a jegyvásárlókat. Nyári nyitvatartásunk részleteiért kérjük, látogasson el az alábbi aloldalra!

Tovább...