Idén is újabb meglepetésekkel tesszük emlékezetessé a Budapesti Wagner-napokat. Ezek egyike a Müpa és a MOME (Moholy-Nagy Művészeti Egyetem) stratégiai együttműködésének részeként megvalósult Wagner-installáció, amely Dublecz Dániel tervezőgrafika-szakos hallgató elképzelései alapján készült. A 2 méter magas fémbetűket összekapcsoló kötelek színében és formájában az eseménysorozat új, hangképelemző szoftverrel készült díjnyertes arculata köszön vissza. 

A design, az alkotóművészetek és a kreatív ipari diszciplínák területén kivételes oktatási, kutatási és technológiai környezetet biztosító Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a Müpa partnerségének köszönhetően fiatal tervezők kaptak lehetőséget arra, hogy megmutassák tehetségüket. A MOME 2019 tavaszán megvalósult kurzusán résztvevő tervezőgrafika-szakos hallgatók célja olyan koncepció tervezése volt, amely kapcsolódik a Müpa kommunikációs és művészeti adottságaihoz, és visszatérésre motiváló élményt nyújt a látogatóknak.

Bátran készítsen fotókat, videókat az installációról, és használja a #BudapestiWagnerNapok hashtaget, így felvételeit akár a Müpa online felületein is viszontláthatja! 

Kellemes időtöltést kívánunk a Budapesti Wagner-napokon!