CAFe Budapest események a Müpában is

2015. szeptember 09.

Hamarosan ismét a kortárs művészeté lesz a főszerep Budapesten. A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál idén is a Müpa, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ és a Magyar Turizmus Zrt. közös szervezésében valósul meg, október 2. és 18. között. Az eseménysorozat köszönti az idén 80 éves észt zeneszerzőt, Arvo Pärtet, Bartók Béla előtt tisztelegve több előadó is műsorra tűzi a közép-európai népzene nagy gyűjtőjének egy-egy szerzeményét, és olyan világsztárokat is vendégül lát a fesztivál, mint a Radiohead frontembere, Jonny Greenwood és az orosz hegedűművész-karmester, Szergej Krilov.  A Recirquel Újcirkusz Társulat pedig a fesztiválon mutatja be legújabb, különleges kétszemélyes darabját, Non Solus címmel.

A fesztivál teljes kínálata elérhető a www.cafebudapestfest.hu oldalon, a Müpában megvalósuló CAFe-programok pedig honlapunk Programok menüpontjában.

A szervezők rendkívüli ajánlattal is kedveskednek a fesztivál aktív látogatóinak: az ajánlatból választott programok számától függően egyre nagyobb mértékű jegyárkedvezményben részesülhetnek mindazok, akik a fesztivál hivatalos értékesítő pontjain – köztük a Müpa jegypénztáraiban – váltanak személyesen jegyeket.