Jegy érvényessége

Előadásainkat, rendezvényeinket érvényes belépőjeggyel lehet látogatni. Ez alól kivételt képeznek az ingyenes programok.
Felnőtteknek szóló előadásaink látogatását kisiskolás (6 éves) kor alatt nem javasoljuk.
Amennyiben a kisgyermek részt vesz az előadáson, számára is jegyet kell váltani.
A kifejezetten gyermekeknek szóló rendezvényeknél is kérjük, vegyék figyelembe a korosztályi ajánlásokat.

Részvétel ingyenes programokon

Azokra az ingyenes programokra, amelyekre előzetes jelentkezés szükséges (pl. Orgonavezetés, egyes filmvetítések) , a program ismertető oldalán tud bejelentkezni.  A jelentkezés elfogadásáról e-mailben értesítjük, a kapott visszaigazolás tartalmazza a terembe történő belépés módját.

Műsor-, időpont- és szereplőváltozás

A Müpa Budapest Nonprofit Kft. fenntartja a rendezvényei tekintetében az időpont, helyszín és szereplőváltoztatás, valamint a lemondás jogát.

Jegyvisszaváltás és jegypótlás

Jegyet nem áll módunkban sem visszaváltani, sem más jegyre cserélni, akár személyesen, akár online történt a vásárlás.
Jegyet kizárólag elmaradt rendezvény esetén váltunk vissza.

  • A Müpa saját szervezésű rendezvényének elmaradása esetén a megváltott jegyek az elmaradó rendezvény időpontjától számított 30 napos jogvesztő határidőn belül válthatóak vissza, kizárólag a Müpa állandó jegypénztáraiban.
  • A nem a Müpa által szervezett (befogadott) rendezvények elmaradása esetén a jegyvisszaváltás lehetőségéről a koncertjegy elülső oldalán, valamint a rendezvényszervező honlapján elhelyezett tájékoztatókból értesülhet, valamint a rendezvényszervezőtől – a jegyen található közvetlen elérhetőségein keresztül – személyesen kaphat felvilágosítást.
  • Az elveszett, megsemmisült vagy megrongálódott belépőjegyek pótlására nincs lehetőség.

Késve érkezők beengedése

Rendezvényeinkre késve érkező vendégeink helyüket csak a szünetben tudják elfoglalni.

Átültetés

Amennyiben egy produkció ideális lebonyolításához szükséges, úgy a nézők átültetésének jogát a Müpa fenntartja abban az esetben, ha a nézőnek azonos, vagy magasabb árkategóriájú helyet tud biztosítani. Ilyen esetben a koncert megkezdése előtt a hostessek tájékoztatják a nézőket az esetleges átültetésről.